Havbruk/oppdrett i Narvik

HJERNEVASK?: Er all skrivingen fra dere om hvor positiv oppdrettsnæringen vil bli for kommunen et forsøk på å hjernevaske alle oss som er for en ren og giftfri fjord?

HJERNEVASK?: Er all skrivingen fra dere om hvor positiv oppdrettsnæringen vil bli for kommunen et forsøk på å hjernevaske alle oss som er for en ren og giftfri fjord?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Kjetil Moe, Paul Rosenmeyer, Hanne Winther og redaktøren i Fremover med flere tar sterkt til ordet for havbruk/oppdrett i Narvik kommune. Har ingen av dere ideer på andre ting som kan skape arbeidsplasser i kommunen? La de som allerede har startet opp med oppdrett ha disse anleggene for seg selv med de forurensninger og ulemper dette skaper for livet i sjøen.

Hvorfor tar ingen av dere til ordet for å forlange eventuell fremtidig oppdrett i landbaserte eller lukkede anlegg? Hvorfor tar ikke næringen selv til ordet for lukkede anlegg? Jo, svaret er enkelt; det koster mer enn bare å slenge ut en not. Til dere nevnte personer, ta dere en studietur ut i den store verden og se hvor mye skade og forurensninger oppdrett har forårsaket. Dra også til Chile.

Det forbauser meg at alle dere er fanget av fagre løfter fra oppdrettsnæringen. Hvor mange arbeidsplasser og skatteinntekter har tilkommet Narvik kommune fra anlegget ved Vegglandet? Er all skrivingen fra dere om hvor positiv oppdrettsnæringen vil bli for kommunen et forsøk på å hjernevaske alle oss som er for en ren og giftfri fjord? Og for alle oss som gjennom mange år har arbeidet for å bevare våre elver og som arbeider for å ha bærekraftige stammer av laks og ørret er dere en hån.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken