Betalt parkering i byggefelt?!

Av
DEL

LeserbrevI går ettermiddag gikk jeg ut til en gul lapp i frontruta mi, en lapp på 600 kroner. Hvorfor?

Jo, jeg har nemlig fått lånt meg en bil, da min egen bil er på verksted å ikke er kjørbar, har jo godkjent parkering på det som er min bil, men på lånebilen derimot, har jeg ikke det, jeg gadd rett og slett ikke å kjøpe meg 1 års parkering (som da er det minste man kan kjøpe) til en bil jeg skulle ha i 4 dager.

Det er jo faktisk helt ufattelig at om man har leilighet eller hus i Håreksgate eller andre byggefelt så kan man verken ha besøk mellom 08:00-17:00, eller ha bilproblemer! For i lengden så kan det bli dyrt for oss selv, venner og familie!

BETALT PARKERING UTFOR HUSE SITT? Hva?! Jeg skulle likt å se alle parkeringsvaktene få en parkeringsbot rett utfor huset sitt, tror ikke det hadde vært så veldig populært! Strever virkelig kommunen så mye med penger at de har satt betalt parkering utfor private hus? Skjønner jo at dette ble innført da folk som jobbet i gate 1 og 2 kom å tok parkeringen til beboerne, men ærlig talt, de kunne ha funnet på noe mye smartere enn dette!

Så til alle dere som ser på hus eller leilighet i Håreksgate eller andre byggefelt med betalt parkering: pass på at dere har enn A4 jobb som er fra 07:00-15:00! Om dere jobber aften så kan dere altså ikke ha noe besøk på formiddagen, pass også på at dere har en helt ny bil så dere ikke trenger en annen bil i noen dager, det kan bli dyrt i lengden, kanskje for å være på den sikre siden, dropp heller bilen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags