Europas strengeste asylpolitikk!

Per Henrik Mørk

Per Henrik Mørk Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Leserbrev:Dette er ikke mine ord men Sylvi Listhaugs, Frps Flyktninge og integreringsminister og det hun triumferende sa til media etter at regjeringen la fram sitt endelige forslag til innstramminger av asylpolitikken.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

Uten at jeg skal gå i for mange detaljer i et meget omfattende dokument synes jeg det er verdt å reflektere en smule over denne uttalelsen. Det hun og regjeringen Solberg i realiteten gjør er å sette det norske folk i samme bås som noen av Europas mest reaksjonære og nærmest halvfacistiske regimer i dagens Europa som Makedonia og Ungarn.

Disse nasjonene har satt opp gjerder med piggtråd på sine grenser for å forhindre flyktningene å spre seg videre inn i Europa. Familier med små barn som har trosset livsfarlige båtreiser over middelhavet i sin flukt for livet blir stoppet og etterlatt på grensene med hjelp av gass og et skuldertrekk.

Selv om jeg vet at Listhaugs uttalelser er beregnet på hennes velgere så innehar Solbergs regjering også Høyre og noen støttepartier.

Som SVer føler jeg skam når jeg registrerer at mitt lands regjering uten å mukke identifiserer seg med disse regimene. Det burde også alle APere  gjøre  i tillegg til alle anstendige høyrefolk som  jeg vet det finnes mange av. Venstrefolk og KrFere burde krympe seg, noe jeg regner med at Rødt og MDGere også gjør.

I denne elendigheta vil SV ta kampen opp for et varmere samfunn for alle!

Følg Fremover på Facebook og få siste nytt først

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags