Dikt og forbannet løgn, en tittel jeg låner fra Litteraturhusets program sist søndag.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

Undersøkelse vedrørende endringer i inntektssystemet. En nylig avgitt revisjonsrapport til kontrollutvalget i Nordland fylkeskommune.

Tomas Norvoll har ført både fylkesting og befolkning bak lyset. Fylkesrådets påstand om at regjeringens nedtrekk i overføring til fylkeskommunen  vil medføre behov for dramatisk nedtrekk og endring i båt- og fergetilbud stemmer ikke.

Tomas Norvoll har ført både fylkesting og befolkning bak lyset.

May Valle, gruppeleder Nordland Venstres fylkestingsgruppe

 

Fylkesrådet skisserte et opplegg med innsparing på 115 millioner!! Nå viser rapporten at det skisserte opplegget muligens vil gi en innsparing, og da  på kun  3-5 millioner!!

Vi som har hevdet at dette ikke stemmer fordi staten kompenserer medgåtte utgifter, har ikke blitt hørt, men utsatt for verbal nedlatenhet. Det har vært raljert fra Ap og Sp i fylket over regjeringen, inkludert angrep mot Venstre og KrF.

Ikke gå glipp av nyheter! Få tilgang på Fremover+ her.

Men styggest var fylkesrådsleders angrep på tidligere samferdselssjef Steinar Sæterdal med kommentaren «det er en grunn til at Steinar Sæterdal er ex-samferdselssjef. Rapporten bekrefter at Steinar Sæterdals informasjon var korrekt.

Fylkesrådet, ledet av Tomas Norvoll fra Ap og Wilfred Norlund fra Sp ønsker nedbygging av båt og fergetilbud, men gjør det under dekke av nedtrekk fra staten. Dette understrekes også ved at fylkesrådet i innspill til Storting/regjering ber om endring av inntektssystemet fordi det i dag ikke ligger incentiver om effektivisering av båttilbud.

Tomas Norvoll, det er på sin plass at du nå beklager tidligere utsagn overfor Steinar Sæterdal

May Valle, gruppeleder Nordland Venstres fylkestingsgruppe

 

Tomas Norvoll, det er på sin plass at du nå beklager tidligere utsagn overfor Steinar Sæterdal. Tomas Norvoll, AP og  Wilfred Norlund, SP, det er på tide at dere tar ansvar for egen utøvelse av politiske prioriteringer og slutter med dekkoperasjoner.

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android