WWF Norge bedriver hets mot Senterpartiet - Boikott årets TV-aksjon!

Robertsen

Robertsen Foto:

Av
DEL

LeserbrevNorge er unikt på mange måter – med gode tradisjoner vi skal verne om. Den årlige TV-aksjonen i regi av NRK som samler inn store pengesummer til gode formål, er et eksempel på det.

Det er vanskelig å unngå at det av og til er organisasjoner som er politisk farget som får de innsamlede midlene, men stort sett går heldigvis de mange millionene til de som helst vil holde politikken unna sitt prisverdige og viktige arbeid.

I år skal WWF Verdens Naturfond Norge få inn store pengesummer til bekjempelse av plast i havet – men ikke utenfor vår egen forsøplede kyst, men i asiatiske land. Men plastproblemet er jo globalt så vi får håpe norske kroner ikke forsvinner i korrupsjon som vi dessverre har mange eksempler på – med at de kommer til nytte.

Det store minuset er at WWF er en farget politisk organisasjon. Her hjemme har de i årevis drevet svertekampanjer mot særlig Senterpartiets politikk – med heiarop fra Miljøpartiet De Grønne, og ikke minst den fundamentalistiske dyrevernorganisasjonen NOAH. Det er ingen overdrivelse å hevde at WWF Norge har som mål å gjøre forholdene mest mulig dårlige for flere norske primærnæringer – med tap av mange arbeidsplasser som et naturlig resultat.

Ved forrige Stortingsvalg fikk Senterpartiet 302 000 stemmer, og partiet holder seg ganske stabilt på meningsmålingene med gode tall. Mener man at Senterpartiet har god politikk for vårt land så bør man definitivt ikke støtte en organisasjon som ønsker partiet ditt pepper`n gror.

Men jeg sier som Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum (NRK 29.1.2020):
Dersom noen velger å ikke gi penger til årets aksjon grunnet WWF Norge, vil jeg oppfordre dem til å gi til en annen veldedighet i stedet.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags