Vinterfestuka fikk en av Norges mest innflytelsesrike mediekvinner til Svarta Bjørn konferansen

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevVinterfestuka fikk en av Norges mest innflytelsesrike mediekvinner til Svarta Bjørn konferansen. 

Vi har alle fordommer, men hvis vi ikke er villige til å endre våre forutinntatte meninger om folk så er det bare stahet og ikke særlig smart.

Når unge kvinner tør å stå opp for det de tror på, kjempe for sine hjertesaker og ta et tydelig standpunkt i den nasjonale og internasjonale debatten så skal de lyttes til. Likevel kan man lett få inntrykk av at det er mer fokus på utseende til vedkommende enn hva hun faktisk sier.

Som om folk med pupper ikke kan tenke eller verdighet veies i antall operasjoner du IKKE har tatt.

Så vidt meg bekjent påvirker verken silikon evnen til kritisk tenkning eller intelligensen, men det er selvfølgelig vanskelig å vite hva noen har fortalt på en slik konferanse uten selv å ha vært til stede.

Så det skal jeg Ikke uttale meg om.

Sophie Elise har tatt andre valg i livet enn jeg selv ville gjort, men det har også mine beste venner. Man kan ikke la være å respektere mennesker fordi de velger annerledes enn det som passer inn i ditt eget verdenssyn. Hvis det var noen som turte å stå på egne ben i et mannsdominert samfunn så var det Svarta Bjørn, eller Sophie Elise om du vil.

Så hva har Sophie å tilfører til en slik konferanse? Seriøsitet? En unik kunnskap om markedsføring og media? Et innblikk i hvordan det er å stå alene i stormen? For eksempel. Det står det respekt av.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags