Ja, Petrenko, det blir mye vanvittig i fremtiden

Svarer: Amund Garfors svarer her på et leserinnlegg fra Viktor Petrenko.

Svarer: Amund Garfors svarer her på et leserinnlegg fra Viktor Petrenko.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevDu skal ha så mange takk for ditt skriv til meg i Fremover den 11.mai!

Og som kanskje du også har observert Petrenko, så er det ikke særlig mye vi skulle ha sagt lenger i disse ”makabre” tider? Der folkets makt er blitt en farse, ja som omtrent er knust, fjerna og tilsidesatt.. Der det meste er trampet ned. Mens Gud og kristendommen er kastet på dør. Der det knapt er lys i lampene. Mens de som skulle lede oss har sovna. Og hvem flytter inn da, tror du? Nei, det burde ikke være så vanskelig å se og observer for dem som holder seg våken…

Men for tiden pågår det en stilltiende invasjon over Middelhavet. En folkeforflytting som bare vil bli verre og verre framover. Som bygger på demografi og en fødselseksplosjon fra uland som er ute av kontroll. Samt sultkatastrofer, ufred og krig. Et scenario som ikke står tilbake for de mest skremmende bibelske profetier.

Er sikker på at også du kanskje kjenner at noe er galt i denne verden. For det skurrer et sted, ikke sant? Nå ser vi at Paven, hele EU, Merkel, Juncher, Obama, Trump, May, Stoltenberg, Solberg og Støre, ja omtrent alle politikere i den vestlige verden, de løper som visergutter for finansmakta og eliten. De som allerede har posisjonert seg og bygd seg sine atomsikre luksusboliger med proviant, drikkevann og svømmebasseng langt inn i fjella. Ja, da er det vel på tide å tenke at her er det noe på gang?

Ja, hvem veit om selve Nemesis og systemet X / 9 som er underveis? Som tidligere navigatør følger jeg enda med en del på stjernene, månen og solas gang på himmelen. Observerer at solas magnetfelt og solvindene tydelig har økt og at jordas magnetfelt har minsket. Der solas og jordas akse har allerede tiltet noen grader… Kanskje det er derfor våren ikke vil komme og snøen enda ligger i store mengder? Eller er dette et tegn fra høyere makter at noe er på vei?

Nei sannelig, det var jo dette ”kallet” du var interessert i få høre om, og som jeg nevnte i det innlegget mitt. Men som egentlig var beregnet på Fremovers redaktør. Men som den Gudsfornekter som både du og andre sosialister er, så var jeg klar over at dette var som å sette fyr på et helt oljefat med bensin. For når man bruker slike ord, der man nevner ”kall” eller Gud i disse gudsforlatte tider, slikt gjør man bare ikke ustraffet uten at hylekoret høres lang vei.

Ja, dette såkalte ”kallet” om å kjempe for å holde de fremmede inntrengerne vekk fra Norge, det fikk jeg allerede i 1966. Da jeg satt på en benk i hovedstadens paradegate Karl Johan, en fin sommerdag i juni. Da jeg var vitne til de aller første pakistanerne som tok seg ulovlig inn i landet. De kom på turistvisum, og det utrolige var at her ble de værende. Det mens både politi og myndigheter så en annen vei. Den gangen, for 51 år siden, da besto disse fremmede med 0,1 promille av hovedstadens befolkning. I dag utgjør disse pakistanerne, sammen med andre muslimer fra en rekke nasjoner, over 40 prosent av Oslos befolkning! Om bare 20 år, så er de i stort flertall. Og fortsatt er det en stor del politikere i dette landet som håper å få inn enda flere. Der hele Norge om noen år, er befolket av fremmede uten røtter i riket. Med de negative og skremmende konsekvenser det vil få. Kanskje dette såkalte ”kallet” har noe med navnet mitt å gjøre? For etter norrøn mytologi, så betyr Amund; Den som beskytter og verner landet og folket. Kanskje var det derfor jeg satt der og fikk et syn inn i framtida? Der jeg så hele denne byen gå opp i flammer…

Ja Petrenko, det er lov til å bli både sint og rasende på politikere og maktmennesker som gir fullstendig blaffen i framtida vår. Ikke minst våre stakkars etterkommere. I et land der selvforsyningsgraden er på knappe 36 prosent, og der matjorda ligger under snø og is mesteparten av året. Der over 60 prosent av maten må importeres og alt av resurser vil ta slutt. Mens våre bønder blir pint og plaget av staten som sulteforer disse hedersfolka. Ja, som snart er de eneste som jobber og gir oss det daglige brød. Mens den samme stat ikke har de minste betenkeligheter med å bruke titalls milliarder kroner i året på fremmede som ikke jobber. Men som bare skal ha!

Glem ikke det Petrenko, at Norge kan absolutt ikke løse verdens største problem, og som er den vanvittige overbefolkningen! En trussel mot oss alle! Men som disse uansvarlige politikerne nekter å debattere eller snakke om.

Alle vitenskapelige oppdagelser, litterære mesterverk, filosofiske uttalekser, historiske læresetninger og teknologisk utvikling til tross, - mennesket er fortsatt like primitivt. Vi fortsetter å gjøre budbringeren et hode kortere. Og det til tross for at vi vet av erfaring at en slik strategi med å grave hodet i sanda, vil føre galt av sted. Ja Petrenko, det er nok ikke bare du som lever i et la-la-land. Der flere enn deg tror på ”det flerkulturelle samfunn” og som er et dødsdømt samfunn! Fordi det er ingenting som heter flerkultur! Kan du gi meg et eksempel på et ”flerkulturelt samfunn” i verden som har overlevd?

Den godeste greske filosofen Aristotle har uttalt følgende: ”TOLERANCE AND APATHY ARE THE LAST VIRTUE OF A DYING SOCIETY”!

Noe å legge seg på minne i ei apatisk og likegyldig tid, der kristendommen er jaget ut. Mens islam er ønsket inn av både konge, politikere, biskoper, prester, media og lærere!

Jeg ser du spør meg, og regner med at jeg er en dypt troende kristen-konservativ kristen, som har svar på de fleste spørsmål som plager deg. Dessverre består min utdannelse innafor kristendommen kun av søndagsskole og 7 års folkeskole. Så derfor tror jeg heller du bør kontakte de ”lærde” – våre biskoper og prester. Men mitt svar på ditt spørsmål vil være, at jeg med alle midler vil forsøke å hindre at den islamske ånd får fotfeste i landet vårt! Og årsaken til det, er hva jeg har lært meg til å lese gjennom f.eks Koranen og andre bøker, bl.a Mark Gabriels bok, Islam og Terrorisme. For i Koranen finnes det ikke fnugg av kjærlighetsbudskap, og der empati er et fremmedord. Ja der islam representerer elver av blod.

Og når vi med åpne øyner importerer denne ideologien, forkledd som religion, da er det ikke annet enn galskap satt i system. Dette er som en krig. Men folket ber ikke om krig. Vi vil bare ha landet vårt i fred! Dessverre er det alltid de unge som må ut i krigen og ellers ta konsekvensene når politikerne roter det til. Slik de også klarte i 1940. Og da har man lov til å bli sint! Hvor blir det av disse oppskrytte ”menneskerettighetene”? Har ikke europeerne krav på disse rettighetene? Hvem husker vel ikke Balkan på 90-tallet? Burde ikke det sende kuldegysninger gjennom blodet på makthaverne? Hvorfor skal vi godta at kapital og andre interesser får ødelegge livene våre? For det som nå skjer i kongeriket og resten av Europa har ingenting med godhet å humanisme å gjøre. Det er reinspikka dumskap, ondskap og maktarroganse. Og glem ikke det min venn, at sosialisme virker kun to steder: I himmelen hvor det ikke er behov for slikt, og i helvete hvor det allerede er mer enn nok av det fra før…

Men til høsten er det slutt! Da skal disse maktmenneskene ut og de ansvarlige inn på Stortinget. For nå går nemlig siste tog!

Amund Garfors, 1. kandidat

Demkratene Nordland

Her er leserinnlegget fra Victor Petrenko:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags