Gå til sidens hovedinnhold

Den profilerte ballangsværingen bytter beite: – Gleder meg stort

Ballangen-mannen Daniel Skjevik-Aasberg går over fra å være politisk rådgiver til å jobbe i et analyse- og rådgivingsselskap.

Skjevik-Aasberg blir en del av det tverrpolitiske teamet av rådgivere i PR-selskapet Zynk. Han starter jobben i mars.

– Daniel har imponert oss som et stort politisk talent med bred erfaring fra Stortinget, lokalpolitikken og som 1. nestleder og fungerende leder i Unge Høyre. Vi gleder oss til å ta i bruk hans bakgrunn og erfaring på et bredt spekter av problemstillinger og kunder, men særlig på klimafeltet, sier daglig leder Guri Størvold i Zynk AS, på bedriftens hjemmeside.

Les også

– Viktig å si fra om usunn læstadiansk kultur

Skjevik-Aasberg jobber i dag som rådgiver for Høyres fraksjon i arbeids- og sosialkomiteen. Han var i 2018-2020 første nestleder i Unge Høyre, og fungerte også som leder i en periode. Han ledet blant annet utviklingen av Unge Høyres klima- og miljøprogram. Skjevik-Aasberg ferdigstiller nå en master i juss med skatt som spesialfelt.

– Zynk har noen av Norges mest spennende kunder som driver teknologi- og energirevolusjonen og det grønne skiftet. De har de dyktigste og mest erfarne folkene i bransjen og kombinerer faglig tyngde med dyp analyse- og teknologiforståelse. Det ble dermed et veldig naturlig valg. Jeg gleder meg stort til å jobbe med Zynk-teamet, sier Daniel Skjevik-Aasberg.

Les også

– Jeg hadde aldri forventet dette, sier Daniel (25). Nå er han nominert i stor kåring

Kommentarer til denne saken