Gå til sidens hovedinnhold

Denne gjengen sjokkerte Bodø

Supplert med jenter og G13-spillere sto Nor G15 for et realt håndballsjokk i Bodø.

Nor G15-lag hadde flere korona-forfall og måtte låne spillere fra både jentelaget og Gutter-13. Med bortekamp mot ubeseirede Bodø HK reiste gjengen til fylkeshovedstaden som underdogs. Men laget har definitivt noen talenter i sine rekker. Anført av storskytter Sebastian Arnøy (ti mål) og brødrene Martin og Patrick Gamst (tre mål hver) holdt laget seg foran hele kampen.

Til slutt endte kampen 20–18 i favør Nor – et lite sjokkresultat i G15-serien.

– Jeg ble rørt

– Jeg ble rørt. En helt fantastisk kamp av guttene. De er få spillere, men trener hardt og har hatt voldsom fremgang. Da er det rørende som trener å se de få betalt, sier trener Lisa Mari Pettersen, som inntil fredag slet med å stille lag.

Les også

Landslagsstjernen Bjarte (38) skal hjelpe Nor HK. Slik vil håndballklubben bruke den nye flerbrukshallen til å vokse

LES OGSÅ:

– Vi fikk et forfall fra en sjåfør. Men klubben har en flott sponsor i lokalbanken 68 Grader Nord, som hjalp oss med en 9-seter. Dermed fikk vi med oss både jentene og G13-gutta – det var helt avgjørende for denne prestasjonen, sier hun.

På veien hjemover møtte laget Valnesfjord. Det ble en atskillig mindre hjerteklappende affære. Til slutt vant laget 34–16. Patrick Gamst scoret hele 11 ganger – mens jentene Elise Dybwad (1), Siri Amundsen (2) og Aimee Eklund (4) også bidro med scoringer. Aller bakerst sto i tillegg Nora Grenersen en kanonkamp.

– Vi må bare takke jentene for at de bidrar. Det var fantastisk artig at de fikk det så bra til, sier hun.

Flere lag

Også G13 var i Bodø i helga – også de for å møte Bodø HK. Her ble det også seier til Nor, 13–8. Laget ble seriemestere i fjor, var i finalen i storturneringen Rallar Cup i Kiruna og blir trolig å finne helt i toppen i denne sesongen også. Jakob Skog ble toppscorer med sju mål.

Les også

Ikke noe seriespill for Nor HK sine damer og herrer før tidligst i januar 2021. Ingrid (30): – Jeg er glad bare det blir kamper

LES OGSÅ:

Det var flere enn Nor-guttene som leverte gode prestasjoner. Av jentelag var det kun J13 som hadde kamper – et lag som stort sett består av spillere fra klubbens to J12-lag, supplert med noen underårige spillere fra J14. Laget møtte Lia/Brage i to kamper – og leverte forrykende andreomganger i begge kampene. Til slutt ble det seire 21–14 og 20–8.

Kommentarer til denne saken