↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

76 94 46 46

Vakt: 948 85 516

Besøksadresse

Frydenlundgata 15
8516 NARVIK
  1. Beskrivelse

Hos Narvik Bowling lekeland tilbyr vi ulike gøyale aktiviteter for både store og små. Du kan ha det gøy med våre 10 bowlingbaner, 2 biljard bord, en air hockey maskin, shuffle bord også har vi et flott lekeland hvor barna kan ha det gøy. Bowling er en populær aktivitet for personer i alle aldre. 

Skulle du bli sulten eller tørst under noen av våre aktiviteter, så tilbyr vi også matservering med blant annet pizza, burgere, chips, pølse og et godt utvalg av mineralvann og kaffe. 

Og skulle du ønske å feire bursdagen hos oss, så er du hjertelig velkommen. Vi lager til en koselig dag for bursdagsbarnet med venner her hos oss (min. 4 pers.). Vi dekker langbord for ønsket mat og drikke, samt tilrettelegger vi for bowling (med/uten grind) eller så kan barna kose i SlimyŽs hule og vi gir en overraskelse til bursdagsbarnet. 

Vi reserverer gjerne bowlingbaner, biljardbord, bursdagsbowling eller andre begivenheter både pr. Telefon og epost. For mer informasjon om bursdagsbowling eller lekelandbursdag hos oss, ta gjerne kontakt med oss på telefon: 76 94 46 46, mobil: 94 88 55 16 eller mail: post@narvikbowling.no.  

Vi tilbyr også gavekort og klippekort til våre kunder, dette kan kjøpes i skranken. 

Åpningstidene gjelder t.o.m. 19.08.18.