↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

76 94 29 77
977 06 262

Faks: 76 94 29 78

Besøksadresse

Sjøveien 13
8517 NARVIK
  1. Beskrivelse

Det vi idag kjenner som Byggmester Liljebakk startet for snart førti år siden da en ung gutt som het Ole gikk ut fra tømrerlinjen på Leknes og flyttet hjem igjen for tjene til livets opphold. Det var ikke fremmed at Ole også skulle ta del i tømrefaget da hans far og bestefar begge var tømrere og møbelsnekkrere. Snekkring var med andre ord en del av oppveksten og var et naturlig valg av yrke. i 1988 tok Ole svennebrevet og bare kort tid etter ble han byggmester. i 1984 kom en sønn til verden og det tok ikke mange årene før man så at han ville bli en del av en lang tradisjon med tømrere. Andreas var hans navn og han fulgt raskt i sin fars fotspor og tok svennebrevet i 2006 etterfulgt av byggmesterbrevet i 2014. 

Så hvem har vi blitt siden den gang? Mye har skjedd siden da hvor det var fem ansatte som dro på serviceoppdrag i byen til at vi idag er over tjue ansatte og utfører alt fra vindusskift til oppsett av nybygg og rammeavtaler. Vi er en stolt lokal aktør som kjenner markedet godt og har oppdrag fra Ballangen i sør til Nord Tromsø og Vesterålen i Nord.

Firma har lang fartstid og vi har kollegaer som har vært med oss gjennom mange år. Vi skryter selv av et godt og mangfoldig arbeidsmiljø noe som vi er stolte av. Med en fast forsikringsavdeling, våtroms avdeling og alt av tømrerarbeid fra nybygg, renovering og tilbygg dekker vi mange områder innen bransjen.

Firma blir i dag fortsatt drevet av Ole (Daglig leder) og Andreas Liljebakk (ass. daglig leder), far og sønn. Inne på bygget sitter det i dag fem personer som drifter sine representative avdelinger samt driften i sin helhet. Ta gjerne turen innom for en uforpliktende prat eller pling på. Vi kan bidra med tegninger og prosjektering for alle typer oppgaver. Vi har gode samarbeidspartnere og kan bidra med elektriker, rørlegger, maler, grunnarbeider og interiør. 

Vi ser frem til å høre fra deg, kaffen er alltid kokt

Godkjenninger og sertifiseringer