↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

76 94 23 68

Besøksadresse

Fagernesveien 1
8514 NARVIK
  1. Beskrivelse

Velkommen til Ingeniørfirma T. Jespersen A.S kan tilby blikkenslagertjenester, prosjektering, levering , montering og rehabilitering av ventilasjonstekniske anlegg. Vi har agentur og salg av ventilasjonsfilter fra Interfil a.s, avfuktere fra Munters, takrenner, beslag, ventilasjonsaggregater, ventiler og ventilasjonskanaler. Vårt kontor og verksted ligger
i moderne lokaler i Fagernesveien.1 i Narvik.
Ventilasjonsfilter har blitt et viktig element i anstrengelsen for å bedre om helse og trivsel i vårt innemiljø. Vi oppholder oss innendørs 90 % av tiden. For å oppnå en tilfredsstillende kvalitet på den luften vi puster inn, må det sørges for at luften blir godt nok renset før vi bruker den. Ikke alle filter klarer denne oppgaven. Brukes det dårlige filter kan dette forårsake større skade enn om man ikke brukte filter i det hele tatt. Det er derfor meget viktig at filtrerene som benyttes er av god nok kvalitet.
T.Jespersen a.s forhandler ventilasjonsfilter fra Norges ledende produsent Interfil.
Markedets behov for kundetilpassede avfuktnings- systemer øker. Det er blitt stadig vanligere å bygge opp modulære anlegg etter kundens egne spesifikasjoner, med mulighet til enkelt å modifisere systemet etter endrede kapasitetsbehov. Munters utvikler og produserer denne typen modulære systemer, for som markedsleder å kunne oppfylle nettopp dette behovet.

Kontakt oss for tilbud!

Godkjenninger og sertifiseringer