↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

76 94 47 17

Besøksadresse

Kirkegata 23
8516 NARVIK
  1. Beskrivelse

Bailine har gjennom nesten 50 år utviklet et undervisningssystem for å hjelpe kvinner til å bli en bedre modell av seg selv

Det er først og fremst et spørsmål om figurslanking, bli slank på de steder på kroppen man ønsker det. Få det rette mål på de riktige steder.
Vi tar utgangspunkt i den kjensgjerning at alle kvinner er forskjellige

Derfor er det avgjørende at hver enkelt får hjelp ut fra sine spesielle forutsetninger. Hver enkelt må forme sin figur og slanke seg på sin egen måte. I Bailinesalongene blir enhver veiledet i å finne frem til vedkommendes personlige måte å gå ned i vekt.
Vi kan ikke sterkt nok understreke at overvekt er et dypt, personlig problem
Mange overvektige er sjenerte på grunn av sin fedme. Dette har Bailine tatt konsekvensen av. Derfor behandles og undervises klienten alene i eget kabinett.

Bailine hjelper deg med en ny og sunn livsstil

Mentaltrening
Undervisning i nye former for dypavslapping, stressreduksjon og motiverer deg psykologisk til å bli sunn, slank og selvsikker

Kostholdstrening
Undervisning i kosthold som passer for ditt personlige stoffskifte og som gjør deg slankere hvis du er overvektig, friskere og smertefri hvis du har kronisk vondt i kroppen.

Fysisk trening
Undervisning i fysisk aktivitet som passer for deg og som vil forme figuren din til riktige proporsjoner.


Bailinemetoden har gitt hjelp til hundretusener av kvinner til å finne igjen sin slanke figur, bli kvitt sin overvekt for alltid, samt hjulpet mange med å lindre kroniske smerter.

Velkommen til oss!

Bestill gratis prøvetime med figuranalyse.