↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

76 96 14 00

Besøksadresse

Kongensgate 33
8514 NARVIK
  1. Beskrivelse

Kan du tenke deg å bo i et av Nord-Norges høyeste bygninger? 

Vi byr på nydelig utsikt over Narvik, Ofotfjorden og fjellene rundt i Tøtta Bar i 16. etasje. Her er du garantert en spennende og annerledes baropplevelse. 

Restauranten Tind serverer frokost og en omfattende middagsmeny basert på sesongens råvarer. Hotellet har åtte møterom med gratis WiFi og en kapasitet på opptil 175 deltakere, ypperlig for forretningsreisende.

 

Hotellet ligger omgitt av en fantastisk natur med fjorder og fjell. Narvik ligger nær Lofoten, Vesterålen, Troms og Nord-Sverige, og det er veldig enkelt å komme seg rundt. Med en rekke spennende naturopplevelser i nærheten som skifasiliteter, golf, vrakdykking, nordlysjakt og midnattssol, er Narvik et godt valg for en helgetur eller en lengre ferie.

 

Vi kan organisere møter, konferanser og arrangementer for opptil 180 deltakere i innbydende lokaler med naturlig dagslys. Vi har flotte fasiliteter, moderne IT-løsninger og alt annet som trengs for å fullføre et vellykket arrangement. Vår konferansevert er alltid tilgjengelig under arrangementet, skulle du ha behov for hjelp. Kontakt oss for detaljert informasjon om våre fasiliteter og priser.