↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 00 490

Besøksadresse

Colletts gate 10A
0169 OSLO
  1. Beskrivelse

Sammenlign og få det beste tilbudet på kredittkort fra bankene i Narvik og resten av landet! 

Har du disiplin kan det å ha flere kredittkort lønne seg. Sammenlign og få oversikt hos Kredittkort.com for de beste fordelene og bonusene.

 

Ingen ekstra rentekostnader

Du kan bruke kredittkort uten at det koster deg noe i renter eller gebyrer. Kredittkortene i Norge har en rentefri periode på ca. 3050 dager, etter at beløpet blir trukket. Hvis du er disiplinert og betaler tidsnok, påløper det med andre ord ingen ekstra rentekostnader for kredittkortene. 

 

Kredittkorttjenesten Kredittkort.com er uavhengig.

 

Regneeksempel: Effektiv rente fra 17,1% til 33,9% ved 15.000 kr over 1 år. Kostnad fra 1.324 til 2.506 kr. Totalt 16.324 til 17.506 kr.

 

Slik gjør du:

1. Fyll inn alder, årsinntekt og ønsket kredittramme.

2. Velg type kort du vil ha.

3. Filtrer etter hvilke fordeler du er interessert i.

 

Listen viser en oversikt over de kortene som er aktuelle for deg. Du kan bestille med en gang, eller tenke litt på det. Valget er ditt!

 

Ditt personvern er svært viktig for Kredittkort.com, og vi garanterer at dine personlige opplysninger ikke blir brukt til noe annet enn til sammenligning av kredittkort.

 

Enten du vil ha rabatt på drivstoff, cashback, ID-tyveriforsikring eller andre fordeler, kan det lønne seg å sette seg inn i godene kredittkortene tilbyr. 

 

På Kredittkort.com har vi mange artikler med nyttige råd og tips. Blant annet om hvordan du bruker kredittkortet til å få mest ut av dagligvarehandelen.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube