↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Julegaveønsker

Julen handler om å glede de man er glad i. Er ikke noe av det beste med å gi bort en gave, følelsen av å ha oppfylt vedkommendes julegaveønsker? Julen bugner over av julegaveønsker, og det kan være vanskelig å vite hvor du skal starte. YouWish.no kan hjelpe deg å oppfylle disse julegaveønskene. YouWish tilbyr fantastiske opplevelser til venner og familie som gjør det enkelt for deg å spre glede denne høytiden!

Oppfyll flere julegaveønsker
Med en opplevelse gir du bort gylne minner fylt med kjærlighet, glede og lykke. Hva er vel bedre enn å se et smil når julegaveønsket blir oppfylt?

YouWish.no har samlet Norges beste julegaveønsker på ett sted. Her kan du velge mellom 500 opplevelser - og garantert finne julegaveønsket du leter etter. YouWish tilbyr julegaver til venner, familiemedlemmer, kolleger og kjærester. Uansett hva dine nære og kjære ønsker seg til jul, vil man finne noe som passer perfekt til alle og enhver. Fra romantisk og koselig, til morsomt og festlig, til utfordrende og spennende.

Gi bort et uforglemmelig øyeblikk 
Hva med et rekecruise på Oslofjorden til besteforeldrene dine? En koselig middag for to til dine foreldre? Escape Room til søskenflokken eller hva med å ta med vennegjengen på kino? Kanskje du vil overraske din kjæreste med en romantisk getaway på et spahotell? Uansett hva du velger, vil julens julegaveønsker bli oppfylt og forvandlet til et uforglemmelig eventyr og minne.

En opplevelsesgave er mer minneverdig enn en tilfeldig pyntegjenstand eller et par tøfler, nettopp fordi en opplevelse blir til et minne for livet. En opplevelse er eventyrlig, knytter mennesker sammen, og er den perfekte gave til den som har alt! Opplevelsesgaver er gaver som kan oppleves: en reise, aktivitet, attraksjon, et opphold eller lignende. Noen er mer praktiske, noen er utfordrende, og andre er mer romantiske - men alle disse opplevelsene vil bli til minner for livet.

Slik finner du årets julegaveønsker:

1. Velg blant 500 opplevelsesgaver.
2. Finn den perfekte julegaven.
3. Kjøp opplevelsesgaven på nett og gi den et personlig preg.
4. Få opplevelsesgaven tilsendt på e-post innen 5 minutter.
5. Gi bort Julegaven. Gavemottaker din booker opplevelsen selv.