↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Goautos.no - Sammenlign og finn beste pris på leiebil i Narvik

Uansett hvor i Norge eller verden forøvrig du trenger leiebil har GoAutos de beste tilbudene. Vår anbudstjeneste lar deg velge blant samtlige selskap som er representerte der du ønsker å leie kjøretøyet. 

 

Vi skaffer deg best tilbud på bilutleie

GoAutos er ledende på leiebil i Norge og resten av verden. Med vår anbudstjeneste kan du sammenligne tilbudene på leiebil fra omtrent samtlige aktører på kloden. Tilbudene kommer ikke bare fra kjente internasjonale operatører som Hertz og Avis, men også lokale og nasjonale selskap. Utvalget er større og prisene lavere når du bruker oss. Her er det ingen skjulte kostnader, og alle påkrevde forsikringer er inkluderte.

 

Slik bestiller du på få minutter:

  1. Gå til Goautos.no og fyll inn sted, dato og klokkeslett du vil hente og levere bilen.
  2. Velg blant alle tilgjengelige leiebiler i det tidsrommet du oppga.
  3. Du kan legge til eventuelt ekstrautstyr og vil få prisen justert umiddelbart.
  4. Fullfør bestillingen ved å oppgi betalingsinformasjon.
  5. Det er gratis å avbestille leiebilen inntil 24 timer før den skal hentes. 
  6. Bestillingsbekreftelse blir tilsendt på e-post etter en kort stund.

Finn rett leiebil

Det er enkelt å sortere søkeresultatet slik du ønsker. Velg for eksempel de billigste tilbudene øverst, eller sorter etter hva andre kunder mener om leiebilselskapet. Sjekk også hvilket utstyr som følger med hver bil, og legg eventuelt til ekstrautstyr. Alle priser oppdateres umiddelbart om du foretar tilleggsvalg. Utvalget er bedre på nett om du vil ha for eksempel en sportsbil, Tesla leiebil, leiebil til bryllup, minibuss, eller annet spesifikt kjøretøy.

 

Vi skaffer leiebil også andre steder

Renger du leiebil i ferien? Sjekk tilbudene i nesten 200 forskjellige land på GoAutos. Les også guider og tips hos oss for de mest populære destinasjonene, for eksempel her om du trenger leiebil på Gran Canaria Goautos.no/leiebil/gran-canaria/.