↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

986 39 077

Besøksadresse

Middelthuns gate 21 C
0368 OSLO
  1. Beskrivelse

Crew Media Kommersiell mediepartner
Vi er stolte av å bistå noen av Norges største mediebedrifter med å få mer ut av sitt kommersielle publikum. Vi ser på oss selv som et hybrid markedsføringsselskap som hjelper kundene våre med å optimalisere sine annonseflater. 

Effektive partnersider for noen av landets største nettsider

I Crew Media har vi spesialisert oss på tredjepartssamarbeid mellom oss, medier og annonsører. Vi arbeider på tvers av flere markedsføringsdisipliner for at noen av landets største nettsider skal få mest mulig ut av sine annonseflater. 

Vi tilbyr våre annonsører økt synlighet og målbare konverteringer, mens mediene får optimalisert sine annonseflater for størst mulig kommersiell utnyttelse og fortjeneste. 

Kombinert med vår kunnskap om SEO, SEM og Content Marketing, blir resultatet engasjerende landingssider som øker konverteringene. Se for eksempel Dagbladet forbrukslån eller ABCnyheter refinansiering, noen av våre mest effektive partnersider. 

Spesialist i lånesegmentet
Lånesegmentet i Norge er et krevende felt å arbeide med. Vi et strengt lovverk for annonsering av låneprodukter som skal beskytte forbruker og som legger begrensninger på kommunikasjonen. Samtidig vil vi sørge for at brukere får svar på alle sine spørsmål rundt lån og lånerenter. Dette er noe vi i Crew Media har arbeidet svært mye med og bred erfaring innen.

Dagbladet er et av våre seneste suksessprosjekter. Her har vi laget en kommersiell partnersite hvor vi har vi implementert interaktive verktøy som lånekunder kan bruke til å sammenligne og finne billigste forbrukslån helt gratis og uforpliktende. Dette verktøyet gir besøkende på landingssiden all informasjon de trenger, slik at tilliten til nettsiden øker. Dermed øker også konverteringene og brukerne føler seg sikre på at de har fått et godt tilbud på lån.

 

På denne siden kan du også lese mer om og søke følgende lån:


Er du en aktør i lånesegmentet som trenger profesjonell hjelp til annonsering og kommunikasjon, er våre tjenester svært aktuelle for deg. Ta kontakt med Crew Media, så utarbeider vi en strategi for å øke konverteringene sammen. 

Vi har allsidig erfaring fra lånesegmentet, og kan blant annet utvikle verktøy som lar kunder sammenligne og finn det beste lån

En moderne mediebedrift
Vårt mål er å være en moderne mediebedrift på tvers av bransjer. Dette får vi til med høy kunnskap om digital teknologi, kombinert med god innsikt i hvordan besøkende oppfører seg på nett uansett om du arbeider med lån med sikkerhet i bolig eller noe helt annet. 

Crew Media hjelper deg med å få mer ut av annonseflatene dine, og blir mer enn gjerne din nye kommersielle mediepartner.