↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

77 02 01 42

Besøksadresse

Moanveien 404
9470 GRATANGEN
  1. Beskrivelse

Snekkeriet Steinsvik as produserer alt av trapper, interiør, kjøkken og møbler etter DITT ønske. Vi er spesialister på produksjon tilpasset spesialmål, i håndverksmessig toppklasse. Så enten du bygger nytt, eller skal restaurere - ta kontakt for befaring og et uforbindtlig tilbud.

  Trapper Kjøkken Veggseksjoner Garderober Hyller Skap Bord Vugger Barløsninger «Kundesenter» 

 

Om Steinsvik snekkerverksted:

Gjennom alle tider har menneskene brukt tre som materiale til bruks og nyttegjenstander, til husbygging og skipstømring. Selv i moderne tid finner vi ikke noe materiale som kan erstatte tre.

Kombinasjonen av styrke, anvendelighet og skjønnhet er unik.

Snekkeriet-Steinsvik er en bedrift som produserer interiør, gjenstander og detaljer i tre etter behov og ønsker. Vi produserer bygnings og innredningsdetaljer for bruk innendørs og utendørs.

Snekkeriet bruker hengsler og beslag av anerkjente merker. Spesialproduksjon utenfor standard er vårt spesiale og uten tillegg i pris. Kombinasjonen treverk, glass og solid håndverk gir det rette inntrykk. Våre dører utføres i ulike design og treslag.

Kjøkken av heltre gir hjemmet noe helt spesielt!. Detaljer, farger og materialer kan kombineres til harmoni med omgivelsene på en fortreffelig måte.

Kjøkkeninnredninger må tåle store påkjenninger og hardt bruk. Heltrekonstruksjon med utvalgte materialer sikrer stor komfort, styrke og lang levetid. Treet kan lakkes, oljes, lasurbeises eller males.

Vi produserer uten standardmål. Dette gir kunden maksimalt fleksible løsninger.

Kråskap og spisestue i heltre gir et særpreget interiør, og spesiallages etter dine ønsker og behov. Gløden i furutreet er med på å skape en intim og trivelig atmosfære.

Dine egne ideer og ønsker gjør ditt hjem til noe helt personlig.

Trapper er et av våre fremste spesialområder. Trappene produseres ut fra et hvert behov og til enhver arkitektur og stilart. Vi lager trapper i alle utførsler fra de enkleste til de mest kompliserte og avanserte. Trappen utstyres med detaljer og spesialiteter etter kundens ønske.Dreide og spesialfresede detaljer leveres. Komfort og sikkerhet ivaretas maksimalt.

Trappene lages i heltre med hardved-detaljer hvis ønskelig. For ekstra trygghet, er alle våre trapper produsert ihht Byggeforskriftene og tekniske forskrifter.

Dette gjelder for eksempel at vi leverer trapper med barnesikring i trinnåpning samt barnesikrede spiler. Barnesikringslist leveres til alle trapper med åpne trinn og i samme tresort som i trinnene dersom annet ikke er avtalt. Barnegrind kan leveres i samme utseende som trappen slik at et helhetlig utseende oppnås.