Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i natt: Promillekjøring, fester og slagsmål

Fyllekjøring og flere fester som har blitt stanset preger politiloggen fra i natt.

Mens det i Narvik ikke er meldt om noen hendelser, har politiet hatt nok å gjøre blant annet i Lofoten, Bodø og Tromsø.

Promillekjøring i Lofoten

I Leknes stoppet politiet en mann på rundt 18 år som kjørte en uregistrert ATV med promille.

I Gravdal fikk politiet inn meldinger om mange berusede ungdommer i Klokkarvika. Både helsepersonell og politi var på stedet. En person ble tatt hånd om av politiet og kjørt hjem til foreldrene.

Fester i Bodø

Politiet meldte på Twitter om en fest som var kommet noe ut av kontroll. Mange ungdommer forlot stedet da politiet ankom. En av deltakerne forlot stedet på lett-MC og ble tatt for promillekjøring.

Politiet avsluttet en større utendørsfest i Rønvika etter mye støy. En annen fest i en privatbolig kom også ut av kontroll. Festarrangøren på 18 år hadde ikke klart å avslutte festen, så politiet bisto.

Slagsmål i Tromsø

Politiet fikk melding om slagsmål utenfor et utested i sentrum. Senere viste det seg at det var to personer som hadde vært i basketak. Den ene hadde fått en opprevet skjorte, men ingen personskader.

På Mortensnes var en fest ute av kontroll, med flere mindreårige til stede.

– En person skal ha vært utagerende overfor flere av festdeltakerne, men ingen kom til skade, tvitrer Troms politidistrikt.

Politiet var sør på Tromsøya og avsluttet en støyende fest, med rundt 20 personer til stede. Beboer fikk pålegg om å opprettholde natteroen frem til morgenen.

Politiet rykket ut til et gatekjøkken i sentrum av Tromsø etter melding om en person med ufin og truende oppførsel. Mannen ble bortvist fra stedet for resten av natta. En person ble også slått ned på stortorget, hvor politiet rykket ut for å starte innledende etterforskning.

– I forbindelse med en ordensforstyrrelse i sentrum ble en mann i slutten av tenårene bortvist fra sentrum. Han valgte å ikke etterkomme dette pålegget og blir dermed anmeldt, skriver politiet på Twitter, halv tre natt til søndag.

Kommentarer til denne saken