Gå til sidens hovedinnhold

Utforkjøring, dårlig oppførsel og fest er noe av det politiet har måtte hanskes med i natt

Artikkelen er over 2 år gammel

Politiet i Narvik har hatt litt å holde fingrene i i løpet av nattetimene.

På E6 ved Øyjord ble det holdt en promillekontroll. Ti stykker ble kontrollerte, men det kom ingen reaksjoner. «Tommel opp», skriver politiet på Twitter.

I Bjerkvik hadde en privatfest gått over styr natt til søndag. Politiet måtte avslutte festen og den ansvarlige bak festlighetene fikk pålegg om å holde det rolig resten av natta.

Også i Narvik måtte politiet trø til. Der var det en person i slutten av trettiårene som var beruset og tok på kvinner som ikke ønsket det. Personen ble bortvist fra sentrum.

– Det har vært en natt på det jevne. Støymeldinger og andre ting som ikke er så unormalt en natt til søndag. Oppdragene har vi tatt fortløpende, og det har ikke vært noen spesielle hendelser, forteller operasjonsleder Odd Ivar Pettersen i politiet i Nordland.

På morgentimene har det også vært en utforkjøring på E10 på Bjørnfjell like ved Riksgränsen.

– En mann meldte ifra til oss om utforkjøringen og tok føreren av bilen som hadde havnet i grøfta i sin bil. Deretter kjørte han vedkommende til legevakta. Føreren av bilen som havnet i grøfta skal være uskadd. Bilen var heller ikke til hinder for trafikken, så vi var ikke på stedet, forklarer Odd Ivar Pettersen.

Føreren skal ha vært en mann og bilen skal ha vært en Audi.

Det har også blitt avholdt en promillekontroll i Narvik sentrum. 15 ble kontrollert og alle var edru.

Kommentarer til denne saken