Eirik Kristoffersen i Hall of Fame på prestisjefylt skole i USA

Lørdag ble sjef Hære, Eirik Kristoffersen fra Bjerkvik, den sjette nordmannen som fikk bildet sitt på den prestisjefylte veggen i Hall of Fame på US Army War College. Til venstre skolesjef, generalmajor John Kem.

Lørdag ble sjef Hære, Eirik Kristoffersen fra Bjerkvik, den sjette nordmannen som fikk bildet sitt på den prestisjefylte veggen i Hall of Fame på US Army War College. Til venstre skolesjef, generalmajor John Kem. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bjerkvikingen og sjef for Hæren avduket bilde av seg selv i Hall of Fame på US Army War College.

DEL

Eirik Kristoffersen er med det den sjette nordmannen som henger i glass og ramme på skryteveggen i Hall of Fame på US Army War College i Carlisle, Pennsylvania, like ved Washington D.C.

Bjerkvikingen fullførte utdannelsen på skolen i 2015, der elever fra hele verden har vært studenter.

Tidligere har Sigurd Frisvold, Torstein Skiaker, Harald Sunde, Kristin Lund og sjef for Hæren før Eirik Kristoffersen, Odin Johannessen, blitt beæret, og henger blant de nå 69 bildene på International Hall of Fame på krigsskolen US Army War College.

Den norske hærsjefen avduket bildet av seg selv sammen med sjef for US Army War College, generalmajor John Kem, skriver Forsvarets forum.

Og Eirik Kristoffersen er stolt over å ha havnet på veggen.

– Jeg var elev på US Army War College da Kristin Lund ble innviet i Hall of Fame. Jeg trodde ikke da at jeg bare fire år senere skulle oppleve det samme. Det var godt å komme tilbake til Carlisle, delta i undervisningen, møte kjente, men ikke minst en ære å bli medlem nummer 69 på International Hall of Fame, sier Kristoffersen til Forvarets forum.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken