Spilte opp til bryllup på eldresenter

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Aktivitetsvenner og beboere på eldresenter laget teater.

DEL

Innsendt:Mandag fikk beboerne på Oscarsborg bo- og servicesenter underholdning litt utenom det vanlige. En gruppe satte opp teater for dem.

Det er utrolig hvor godt eldre mennesker husker gamle sanger og for en glede de viser ved å synge dem. Derfor var det naturlig å ta utgangspunkt i det de liker og kan for at de kunne være delaktig i et teaterstykke. Ikke bare tilskuere.

Å lage noe de alle kjente seg igjen i, var viktig, så vi bestemte oss for å lage en bryllupsfest der sangene kunne bli naturlig flettet inn i handlingen. Teaterstykket ble framført i forsamlingsrommet som var pyntet som til et bryllup.

Selveste teaterstykket ble spilt av fire aktivitetsvenner og to musikere. For at beboerne skulle få en følelse av at de var i et ordentlig bryllup som var av det humoristiske slaget, hadde aktivitetsvennene som serverte, kledd seg i fine serveringskostymer. På den måten fikk beboerne en følelse av ordentlig bryllupsfest. Det ble en morsom og fin opplevelse for oss alle, og et kjærkomment avbrekk fra hverdagen for beboerne.

Til høsten får også de på Furumoen, Villa Solborg, Ankenes bo- og servicesenter og Ellas Minne besøk av oss. De som var med på teateret var Anne Lise Christensen, Britt Laila Mikalsen, Svanhild Lund og Vera Steine.

Hans Mikalsen og Helge Jensen sto for musikken.

Send inn tekst og bilder «

Del tekst og bilder fra din kulturopplevelse med oss, eller send forhåndsstoff til redaksjonen

Artikkeltags