Gå til sidens hovedinnhold

Skal gjøre det koseligere utenfor Ellas Minne

Artikkelen er over 3 år gammel

I fjor ble det snekret en markterasse utenfor den ene avdeling. I år står markterasse utenfor den andre avdelingen for tur.

– De terrassene som allerede var der var veldig slitt og sliten, så det var på tide at det ble ordnet nye, forteller Jon Ivar Sandnes, enhetsleder for Bjerkvik omsorgsdistrikt.

Markterrassen er planlagt å være 30 kvadratmeter stor, lik den som ble bygget i fjor.

Frivillige

I fjor var det ungdommer som gikk sammen på dugnad å snekret en markterrasse. Også i år skal det snekres på dugnad, og Jon Ivar Sandnes håper og tror folk vil stille opp.

– Jeg la ut en melding på Bjerkvikposten på Facebook i juni om det var noen som ville hjelpe. Med det samme fikk jeg respons fra tre karer som ville hjelpe, Allan Danielsen, Arild Vassbakk og Trond Oscar Losvik. Men det hadde vært fint om flere vil hjelpe, for da får vi den fortere ferdig slik at de eldre kan nyte det siste av sommeren, sier enhetslederen.

Jon Ivar Sandnes la ut en til melding på Facebook mandag for å gjøre folk oppmerksom på at de nå starter arbeidet.

– Vi har fått gravet ut og planert området, så nå er det duket for at vi setter opp markterrassen, forteller enhetslederen.

I meldingen på Facebook gjøres det klart at det ikke blir jobbing når det regner.

– Det skal være en koselig jobb som kommer både de eldre og de som jobber der til gode. Kaffe, kaker, mat og drikke blir også servert, sier Jon Ivar Sandnes.

Dugnadsånd

Penger til materiale og utstyr har kommunen betalt.

– Vi tenker at vi skal gjøre snekringen på dugnad slik at det blir litt billigere, og i Bjerkvik er ikke dugnadsarbeid et problem. Store og små, eldre og unge, næringsliv og entreprenører stiller opp uoppfordret, forteller enhetslederen.

– Jeg er utrolig takknemlig og glad for at vi har en slik dugnadsånd i Bjerkvik.

Kommentarer til denne saken