Gå til sidens hovedinnhold

En verdig avslutning for Evald: Nesten 200 møtte opp

Artikkelen er over 2 år gammel

Til sommeren takker rektor Evald Skogvoll av som øverste leder for Ankenes skole. På mandag var han del av en storstilt dugnadsfest ved skolen. Opp mot 200 personer møtte opp for å forskjønne skolegården.

Evald Skogvoll ga tommelen opp for det fantastiske engasjementet som han ble vitne til under dugnadsfesten til FAU. Og selvsagt tok han selv i et tak da både benker, paradis, basketballstativ og annet skulle oppgraderes i løpet av noen hektiske timer.

– Det er helt fantastisk at så mange møter opp på dugnad. Det har blitt gjort utrolig mye, smilte rektoren.

Det er mange år siden det har vært arrangert dugnad ved Ankenes skole. Håpet er at denne formen for dugnad skal bli en tradisjon for FAU Ankenes skole. I tillegg til å gjennomføre ren dugnad, var også arrangementet en vårfest med grilling og kos med barna.

– Jeg tror dette er en god måte å få godt oppmøte. Nå blir det både vårfest, grilling, dugnad og sosialt samvær med hele familien på en og samme ettermiddag. Det fenger, sier Evald Skogvoll.

Det ble laget en rekke benker, tegnet paradiser, basketballbaner, nye sandkasser, balanseleker, nye nett på fotballmål og basketballkurver, raket og rengjort for søppel. Det ble også satt inn nye kjøleskap på alle klasserom på mellomtrinnet. Motorsagen ble benyttet for å få ned stubber og småtrær. Salg av grillmat var også et populært tiltak. Overskuddet fra arrangementet skal for øvrig gå til å innkjøp av kjøleskap til resten av klasserommene ved skolen.

– Kjempebra innsats av alle sammen. Det virket til å være god stemning og ungene så veldig fornøyd ut etter hvert som de nye tingene ble ferdigstilt, sier leder av FAU Ankenes, Yvonn Hestnes.

Kommentarer til denne saken