Gå til sidens hovedinnhold

Etablerer seg på Finnsnes – ansetter fire rådgivere

Artikkelen er over 2 år gammel

Sparebanken Narvik har ansatt fire nye rådgivere på Finnsnes.

Anita Heim (64), Heidi Møller Pedersen (45), Odd-Inge Larssen (47) og Gjermund Hol (52) har til sammen jobbet 75 år i finanssektoren – stort sett i Midt-Troms. Det er med andre ord et lag med erfaring og kompetanse som skal utgjøre det nye lokalkontoret.

Lokale kunnskaper

Anita Heim har jobbet i bank på Finnsnes siden 1972. Nå gleder hun seg til nye utfordringer.

– Det skjer utrolig mye spennende i Midt-Troms. Mulighetene for næringslivet er enorme. Med en bank med masse lokalkunnskap har vi muligheten til å ta raske avgjørelser, forteller senjaværingen i ei pressemelding.

Gjermund Hol har jobbet i bank i Midt-Troms i 17 år. I tillegg til kontoret på Finnsnes skal han også ha kontorplass på hjemplassen Bardufoss.

– Selv om bankene digitaliseres er personlig kundepleie og lokalkunnskap noe roboter og hovedkontorer aldri kan konkurrere mot. Vi opplever at vi har fått en arbeidsgiver som tar dette på alvor, sier Gjermund Hol i pressemeldinga.

– Et enkelt valg

Banksjef i Sparebanken Narvik, Elling Berntsen, forteller at lokalkontoret på sikt vil bety en helt ny strategi for banken.

– Det er veldig mye som knytter Midt-Troms og Narvik-regionen sammen i årene som kommer. Vi har allerede fått på plass Hålogalandsbrua – som kutter reiseveien. Det skjer mye spennende innen reiseliv og forsvar. Og bygging av nytt sykehus i Narvik vil trekke mange mennesker fra Midt-Troms sørover. For oss som bank vil det åpne enormt mange muligheter å jobbe for samhandling, sier Berntsen i følge pressemeldinga.

Han mener etableringen på Finnsnes var et enkelt valg.

– Vår forretningsmodell dreier seg om å være nær og ha stor lokalkunnskap. Å etablere seg på Finnsnes er et enkelt valg tuftet på en kombinasjon av at Midt-Troms nå fysisk er trukket nærmere Narvik-regionen gjennom Hålogalandsbrua, og stadig mer samarbeid mellom næringslivet i de to regionene.

Kommentarer til denne saken