Milliarden er nådd på Evenes

Utbyggingssjef John Ommund Syvertsen Forsvarsbygg (til venstre) sammen med forsvarsminister  Frank Bakke-Jensen og luftvingsjef oberst Eirik Guldvog 133 luftving

Utbyggingssjef John Ommund Syvertsen Forsvarsbygg (til venstre) sammen med forsvarsminister Frank Bakke-Jensen og luftvingsjef oberst Eirik Guldvog 133 luftving Foto:

I løpet av 2019 har Forsvarsbygg inngått kontrakter i forbindelse med utbyggingen for Forsvaret på Evenes for over en milliard kroner.

DEL

2020 og årene fremover kommer til å bli vel så hektiske, melder Forsvarsbygg i en pressemelding.

– Da vi fikk oppdraget om utbyggingen av nye Evenes flystasjon visste vi at tiden var knapp. Evenes fikk enda ett år kortere byggetid enn det hovedbasen på Ørland har. Vi er stolte over å kunne informere om at vi har signert kontrakter med entreprenører for en milliard for Forsvaret på Evenes. Bruk av rammeavtaler kommer i tillegg, sier utbyggingssjef for nye Evenes flystasjon, John Ommund Syvertsen.

Les også: Forsvaret og Avinor enige om nytt hangarbygg på Evenes

Ifølge Forsvarsbygg er det til nå over 20 kontrakter for utbyggingen.

– For å kunne møte oppdragsmengden som kommer i 2020, og samtidig holde tempoet oppe, må vi ansette enda flere prosjektledere. Det er gledelig å se at det er god søkning og kvalifiserte kandidater til Evenes. Vi skal være klar når F35 skal operere fra Evenes i 2021, sier Syvertsen i pressemeldingen.

Artikkeltags