Sikret seg 20-millioners kontrakt med nye Evenes flystasjon

Svein Olav Vollan, (fra venstre) Rolf Inge Jensen, Ann-Kristin Føre, Bjørnar Bendiksen i Forsvarsbygg og Espen Henningsen og Espen Kristiansen i Coromatic Norge.

Svein Olav Vollan, (fra venstre) Rolf Inge Jensen, Ann-Kristin Føre, Bjørnar Bendiksen i Forsvarsbygg og Espen Henningsen og Espen Kristiansen i Coromatic Norge. Foto:

Reservekraften sikres til nye Evenes flystasjon.

DEL

Østlandsselskapet Coromatic, som holder til på Gjerdrum litt nordvest for Oslo, har inngått kontrakt om å levere reservekraftanlegg til hele flystasjonen. Det skriver Forsvarsbygg i en pressemelding.

Kontrakten har en verdi på 20,4 millioner koner.

– Vi skal sikre leveransen på kraft til flystasjon til enhver tid. Leveranse av reservekraft er med på å trygge driften og bygge forsvarsevne til Forsvaret. Det er en stor installasjon som skal leveres, skriver utbyggingssjef John Ommund Syvertsen i Forsvarsbygg i pressemeldingen.

Ifølge Forsvarsbygg er det en viktig kontrakt.

– Anlegget som vi skal levere til nye Evenes flystasjon er et stort prosjekt for oss. Samhandlingen som Forsvarsbygg gjennomfører i forkant av kontraktsignering har vært svært viktig for oss. Møtene har gitt oss kunnskap på hva som forventes og hva vi skal levere. Det er første gang vi har gjennomført samhandlingsmøter med en samarbeidspartner, og det kan anbefales. Logistikken med overnatting og bespisning inne på basen er også av stor verdi for oss som må reise langt, sier Espen Henningsen, avdelingsleder i reservekraftavdelingen i Coromatic Norge.

Seks leverandører var prekvalifisert til prosjektet, og fire leverte inn tilbud, ifølge pressemeldingen.

Artikkeltags