Gå til sidens hovedinnhold

Store forsinkelser på Evenes grunnet fullstendig kaos på Østlandet: 25 oppdrag for bilberger allerede klokken 11.00

Artikkelen er over 3 år gammel

Tirsdag morgen meldte Avinor om store forsinkelser i flytrafikken grunnet snøkaos på Østlandet.

SAS-avgangen klokken 10:40 til Oslo ble innstilt, og Norwegians rute 360 som skulle ha landet på Evenes klokken 10:35, hadde forsinket ankomst til klokken 11:27.

Norwegian-flyet som skulle lande på Evenes fra Oslo klokken 15:05 har fått ny tid. Det har også flyet som egentlig skal lande klokken 19:35, det har fått ny tid klokken 21:25.

Unntakstilstand

Østlendingene har hatt kaos i store deler av landsdelen. Meteorologene melder om 17 centimeter nysnø på Blindern natt til tirsdag.

Politiet i Romerike har meldt om flere utforkjøringer og trafikkulykker på svært glatte veier.

Det har også vært problemer med henting av renovasjonsavfall på grunn av for mye snø i gatene og kommuneansatte på Romerike opplever tirsdag å bli nedringt av innbyggere som er misfornøyd med brøyteinnsatsen til tross for at alle biler er ute.

Snøkaos i sør gir problemer for flytrafikken på Evenes 

Rekker ikke over

Bilbergerne har så mange oppdrag at de ikke rekker over alt, noe som gir utslag i at biler som har kjørt utfor veien blir stående.

Ved ellevetiden tirsdag har de hatt 25 oppdrag.

Drammens tidende melder om fullstendig kaos med vogntog som står på kryss og tvers.

Det meldes også om store problemer i togtrafikken.

Snøkaoset i øst gir utslag i forsinkelser i hele Nord-Norge. Fra Evenes blir både avganger og ankomster fra Gardermoen forsinket. Det gjelder også Langnes flyplass i Tromsø. De andre flyavganger og ankomster ved Evenes går som normalt.

Kommentarer til denne saken