Kjøper store deler av Evenskjer sentrum

Knut Eidissen, daglig leder i Picasso, har kjøpt opp halve Evenskjer sentrum.

Knut Eidissen, daglig leder i Picasso, har kjøpt opp halve Evenskjer sentrum.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Torsdag 21. februar 2019 ble det underskrevet en kjøpsavtale mellom Picasso AS og Kubera AS. Picasso kjøper alle aksjene i Evenskjer Bygg AS med virkning fra 1. januar 2019.

DEL

Med i avtalen inngår tre eiendommer og to forretningsbygg der Coop Extra, Vinmonopolet, Brillehuset Evenskjer, Alven Dame og Herrefrisør, Discover Sport m/flere er lokalisert, skriver de i en pressemelding.

Knut Eidissen er daglig leder i Picasso. Han er fornøyd med å ha fått kjøpt en stor del av Evenskjer sentrum.

– Dette er et strategisk kjøp i utviklingen av tomtene og selskapene Picasso eier på Evenskjer. Vi har stor tro på Skånland og nye Tjeldsund kommune, og ønsker å være med på å bidra til utvikling av kommunen og næringslivet. Vi mener området Evenskjer-Evenes er det mest interessante området i hele regionen. Vårt mål er å utvikle eiendommene og byggene på en slik måte at det vil komme kommunen, næringslivet og innbyggerne til gode. Vi tror Evenskjer vil bli det viktigste sentrumet i regionen, sier Eidissen i en pressemelding.

Gunnar Skålvold, daglig leder i Kubera, sier han er godt fornøyd med avtalen.

– ­Vi har eid Evenskjer Bygg i mange år, og syntes tiden nå var riktig å selge. Vi har kjent Eidissen over lang tid og tror Eidissen er riktig person til å være med på å bidra til utviklingen av Evenskjer sentrum og Evenskjer Bygg på en god og positiv måte, sier han i pressemeldingen.

Fra før av eier Picasso en tomt som brukes til parkeringsplass og naboeiendommen til Evenskjer Bygg, Hjørnegården AS, der NAV, Sametinget, Haneseth Elektro og Zaks Frisør er lokalisert.

Artikkeltags