(Nordlys): Troms politidistrikt melder i en pressemelding tirsdag morgen at de fortsetter etterforskningen av gårsdagens hendelse på Fagereng i Tromsø. Arbeidet består både i undersøkelser på åstedet, samt vitneavhør og rundspørring i området.

– Politiet har kontakt med barnas far, melder politiet i pressemeldingen.

– Han er avhørt mandag kveld og har status som vitne. Faren får oppfølging fra Tromsø kommunes kriseteam. Politiet kjenner ikke til at de har annen familie i Norge.

Les også:

Varsler pressekonferanse

En kvinne i 20-årene og den eldste av de tre jentene, som alle ble funnet livløse i sjøen nedfor Kvaløyvegen mandag ettermiddag, er død. De to yngste jentene er til behandling på Rikshospitalet i Oslo.

Tilstanden er kritisk og livstruende.

Politiet varsler en pressekonferanse på politihuset i Tromsø klokka 11.00.

Nordlys sender direkte fra pressekonferansen. Følg sendinga direkte på Fremover.no.

– Fotspor ned i sjøen

Den første meldingen til politiet om hendelsen på Fagereng, kom inn klokka 17.28 mandag ettermiddag. Meldinga var at det sto en hensatt barnevogn på Kvaløyvegen.

«Fotspor ledet ned i sjøen. Kort tid etterpå henta politiet fire livløse personer opp av vannet. Det ble gitt livreddende førstehjelp på stedet, og de fire ble sendt til Universitetssykehuset i Nord-Norge», skriver politiet i pressemeldingen tirsdag.

Nordlys følger pressekonferansen direkte klokka 11.00.

Les også: Kvinnen i 20-årene døde