Fire personer skadet i eksplosjon i Målselv

Foto:

– Alvorlig ulykke, sier politiet.

DEL

Det var klokken 20:39 at politiet fikk melding om en eksplosjon på Andslimoen i Målselv.

Totalt fire personer som er skadd. Tre er fraktet til lokal legevakt, mens én person er fraktet med et militært sanitetshelikopter til UNN Tromsø.

– Politiet starter etterforskning på stedet. Det har vært en sosial sammenkomst i lokalene og politiet undersøker nå hvordan ulykken har inntruffet, melder politiet på Twitter.

Politiets undersøkelser viser at det har vært brukt acetylengass og oksygen for å danne «knallgass» Politiet har nå etter råd fra brannvesenet skutt hull i et oljefat med en pose gass for å sikre stedet.

– Det er en alvorlig ulykke. Vi har fått beskjed om at det er ulik skadegrad på alle, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt til Nordlys.

Ti minutter etter at politiet fikk melding om ulykken var ambulansepersonell kommet til stedet, og startet med behandling av de skadde.

Foto:

Det var en mann i 30-årene som ble fløyet med militært helikopter til UNN i Tromsø. Det ble gitt behandling på stedet, og politiet omtalte det som en alvorlig ulykke.

Alle på festen var i 20 til 30-årene opplyser politiet fredag kveld. Flere av de på stedet er avhørt av politiet.

– Vi har fått opplyst fra de som var på stedet hva som har skjedd. Vi har dannet oss et klart bilde av hva som er hendelsen her. Saken etterforskes som uforsiktig omgang med gass, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt til Nordlys.

Acetylen blir stort sett brukt til sveising og skjæring av stål. Blandet med luft blir den svært eksplosiv.

Artikkeltags