Gå til sidens hovedinnhold

Fire skiskytter-titler til Bjerkvik

Artikkelen er over 1 år gammel

I helgen gikk KM del 2 i skiskyting på Saga skistadion i Nordreisa. Skiskyttere fra Bjerkvik IF gjorde det meget sterkt, og dro hele fire titler med hjem.

Lørdag var det sprint. Her kunne Andrea Kristoffersen i J 13–14 og Rune Skog i menn senior, titulere seg som kretsmestere. Andrea dundra ned alle blinkene på standplass som den eneste i sin klasse, og tronet dermed øverst på resultatlistene. Martine Sofie Skog slet på standplass og fikk hele syv bom. Hun gikk et sterkt langrenn og endte til slutt på 6. plass i samme klasse. Marita Helen Olsen tok en sterk 2. plass i J 15-16, bare 14 sekunder bak vinneren. Rune Skog i menn senior var ikke helt fornøyd med skyteresultatet etter lørdagens løp, men vant likevel sin klasse.

Søndag var det fellesstart. Denne gang var det Martine Sofie Skog i J 13–14 og Rune Skog i menn senior, som dro seieren hjem til Bjerkvik. Det stemte mer for Martine på standplass søndag, og med god fart i sporet seilte hun inn til en overbevisende seier. Andrea fikk det tyngre på standplass og med sine fem bom ble det 7. plass i samme klasse. Marita Helen Olsen lå godt an inn til andre skyting i J 15-16, men med to bom på siste skyting, mistet hun pallplassen og endte på 5. plass.

Veteran Rune Skog «is still going strong» og gjorde som i gode gamle dager, skjøt godt. Han gikk inn til suveren seier i menn senior.

Kommentarer til denne saken