Har ansatt sjef for utbyggingen på Evenes: – Vi er inne i en tidskritisk fase

John Ommund Syvertsen er ansatt utbyggingssjef for Nye Evenes flystasjon.

John Ommund Syvertsen er ansatt utbyggingssjef for Nye Evenes flystasjon. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

– John Ommun Syvertsen (46) er tilsatt som utbyggingssjef for nye Evenes flystasjon i Forsvarsbygg.

Det skriver Forsvarsbygg selv i en pressemelding.

I pressemeldingen sier Forsvarsbygg seg fornøyd med at netopp Syvertsen skal sørge for å både sikre gjennomføringen av utbyggingen av nye Evenes flystasjon, og holde fremdriften på utbyggingen.

– Vi er inne i en tidskritisk fase, hvor det er store investeringer som skal på plass og vi skal ta imot de første flyene allerede høsten 2021, opplyser Forsvarsbygg videre i pressemeldingen.

Krevende

– Det er en krevende jobb med samarbeid med lokale og regionale myndigheter, Avinor med driftsansvar for hele flyplassen og mange i forsvarsfamilien. Ikke minst er det også viktig å fortsette det gode samarbeidet vi har med byggebransjen, sier Olaf Dobloug, prosjektdirektør for Kampflybase i Forsvarsbygg i pressemeldingen.

Saken fortsetter under bildet:

Her er en illustrasjon av området for de nye maritime patruljeflyene som skal bygges på Evenes i løpet av neste år.
Bildet er en skisse, og skal også inkludere fremtidig utviklingspotensiale, utover det som er tenkt bygd i henhold til godkjente planer.

Her er en illustrasjon av området for de nye maritime patruljeflyene som skal bygges på Evenes i løpet av neste år. Bildet er en skisse, og skal også inkludere fremtidig utviklingspotensiale, utover det som er tenkt bygd i henhold til godkjente planer. Foto:

Forsvarsbygg skriver videre i pressemeldingen at John Ommund Syvertsen har erfaring fra Forsvarssektoren siden 2001, innen eiendom, bygg og anlegg. Han har tidligere jobbet ved Forsvaret ved Garnisonen i Sør-Varanger, indre Troms og Luftforsvarets skolesenter på Kjevik.

Syvertsen har også erfaring fra eiendom, bygg og anlegg-saker i Forsvarsdepartementet.

Gjøre klart

– For utbyggingen av nye Evenes flystasjon er det svært viktig å ha på plass en person som har god kjennskap til hva som kreves for å løse vårt oppdrag med å ha på plass bygninger og infrastruktur på Evenes. Forsvarsbyggs oppdrag er å gjøre nye Evenes flystasjon klar til å ta imot F35 flyene og de maritime overvåkingsflyene som kommer til Forsvarets fremskutte base i nord, sier Olaf Dobloug videre i pressemeldingen.

John Ommund Syvertsen har fungert i rollen som utbyggingssjef siden nyttår.

Stort oppmøte om utbygging av nye Evenes flystasjon

Gigantavtalen Sweco nettopp har signert betyr først én ting: De trenger flere folk

Banksjefen er vant til store tall, men her fikk han seg en aha-opplevelse: – Uvirkelige summer 

Artikkeltags