– Det var ingen dramatikk i det valget, men avtroppende leder har gjort en formidabel jobb to årene i sjefsstolen. Rita Hanssen har stått på for klubben 24/7 og trengte avløsning, sier Rune Thoresen.

– Med Rita ved roret har klubben vokst i både antall lag og medlemmer, og ikke minst er økonomien god. Nå er det opp til det nye styret der det nå kun er meg og Ingrid Kjerstad som representerer kontinuiteten, til å fortsette det gode arbeidet som er gjort, understreker Rune.

– Men det krever arbeid og utholdenhet. Vi har ingen ansatte, så alt må skje på fritida, det som er igjen av den. Vi skal ha et sterkt fokus på barnefotball uten at vi skal glemme ungdomsklassene. På de yngste alderstrinnene har vi 20 lag påmeldt i serien. Men vi, som andre lokale klubber, har dessverre store hull fra 13 år og oppover. Da ser vi bort fra Mjølner. Skal vi beholde mangfoldet må vi sørge for at unge spillere står i sine respektive klubber, men at vi samarbeider og ikke skaper vanntette skott. Prioritering av lokale turneringer er også en føring vi legger internt. Vi skal ikke til Harstad når Ballangen og Beisfjord kjører cuper. Slik sett er møtene mellom klubblederne og spesielt det nyopprettede forumet for de sportslige lederne i et veldig bra initiativ. Funn Cup er en arena vi får testet samarbeid. Vi ønsker å være med på å nå de hårete målene, sier han.

Jeg opplever at det nå er mindre konflikter og friksjon i den lokale fotballfamilien, avslutter Rune Thoresen, som har hele sin spillerkarriere hos de røde og hvite.