Stjernespiller forlater Mjølner

Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Ønsket av ny klubb umiddelbart. Men velger å spille to "ekstrakamper" for Mjølner.

DEL

Mathias Johnsen forlater Mjølner i høst. Harstadværingen hadde kun kontrakt frem til sommeren. Nå skal ha starte på studier i Bergen - og spilleren som har pendlet fra Tromsø for å spille i rødt, kommer ikke til å fortsette en pendlertilværelse.

I følge itromso.no er han så godt som enig med Bergens-klubben Fana, som per i dag er nummer 11 i 2.-divisjon avdeling 2.

Men først skal han bidra i to toppkamper for Mjølner:

– Jeg skal spille de to første kampene etter ferien for Mjølner mot Skedsmo og Senja i august før jeg tar overgang, sier Johnsen til iTromsø.

– Har funnet flyten

Mjølner topper serien med fem poeng.

– Det har gått litt over forventningene, men har fungert bra. Vi har funnet flyten og det gjenstår å se hva vi kan bygge videre på til høsten, selv om det blir uten meg. Det har fungert veldig bra i vår, og det har betydd mye å få spille mange kamper igjen. Fana ønsker at jeg skal komme ned å trene med dem tidlig i august, men jeg vil spille de to kampene mot Skedsmo og Senja før jeg drar fordi de er viktige kamper for Mjølner, sier Johnsen.

Sportslig leder Kenneth Claeson synes det er trist å miste ham.

- Han har bidratt flott for oss. Vi var klar over at dette var mulig. Vi blir ikke å gjøre noe akutt for å hente inn en erstatter, sier Claeson til Fremover.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags