Mjølner tilbake på tabelltopp - Liland tapte

Johannes Aase og Mjølner vant.

Johannes Aase og Mjølner vant.

Mjølner er tilbake på tabelltoppen i 5.divisjon.

DEL

Nabo Hardhaus overnattet på tabelltoppen i 5.divisjon. Vel 24 timer etter seieren over Beisfjord ble ankenesværingene skjøvet ned til andreplass. Det sørget Johannes Aase og Mjølner sine unggutter før. Trener og sportslig leder Kenneth Claeson tok med seg et bra lag til Skånland. Hjemmelaget sine rekrutter klarte ikke å hamle opp med andrelagsgutta til formlaget i allnorsk 3.divisjon. Mjølner vant 3-1 og topper tabellen fire runder før slutt. Serien avgjøre kanskje ikke før i siste serierunde, der Mjølner skal til Beisfjord og Hardhaus har hjemmekamp mot Kvæfjord.

Fakta 5.div avd OST

Skånland 2-Mjølner 2 1-3 (1-2)

Mål:

0-1 Vitor dos Santos

1-1 Sebastian Andreassen

1-2 Henrik Evjen

1-3 Johannes Aase

Mjølner-tropp

Liland tapte

Medkilas rekruttlag tok imot Liland til kamp i 5.divisjon tirsdag 12.september.

Våroppgjøret mellom lagene på Liland endte med en knusende seier 16-3 til Medkila.

Hjemmelaget startet best og hadde mye ball i innledningen av kampen. Liland lå kompakt, noe som gjorde at Medkila ikke kom til de store sjansene.

1-0

Etter 20 spilte minutter satt den likevel i kassa for Medkila på et skudd fra ca 16 meter sentralt i banen. Men Liland var ikke ufarlige, og hadde flere kontringer som endte med avslutning på mål. Afom Zemi fikk ofte ballen på venstrekanten og var en stor plage for Medkilas høyreback. Det samme var Ted Are Røkenes, som tok med hjemmelagets midtstopperne på flere løpeturer. Røkenes, samt spissmakker Kim Andre Oppholt kom til flere store sjanser i løpet av omgangen. Det samme gjorde Medkila, men avslutningene i siste tredel sviktet, og Lilandkeeper Marcus Solaas kunne plukke ballene lett.

Som første

Andre omgang startet som den første. Medkila gikk hardt ut fra start, og var tydeligvis ikke helt fornøyd med første omgang. Det skulle lønne seg, da Medkila kort tid etter sidebytte doblet ledelsen til 2-0. Det skulle ikke vare lenge. Ted Are Røkenes kom seg fri på venstrekanten og kunne fra hjørnet at 16meteren chippe ballen i en bue over Medkilakeeper Erlend Aspaker Nilsen. Da ble det ny spenning i kampen, noe som skulle vare ganske så lenge. Medkila hadde en dobbeltsjanse på dødball som endte med heading i stolpen, og avslutning utenfor på returen.

Men Liland var uhyre nær en utligning. Ted Are Røkenes ble spilt fri atter en gang i bakrom, rundet keeper, men satte ballen i nettveggen, dessverre for Liland. Istedenfor kunne Medkila score to kjappe mål i sluttminuttene og dermed gå opp i 4-1. Liland møter Beisfjord hjemme i neste runde.

Tabellen

Se utvidet tabell

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags