Mann knivstukket på privatfest i Målselv – kvinne i 40-årene pågrepet

En kvinne i 40-årene ble natt til lørdag pågrepet i forbindelse med en knivstikking på en privat adresse i Målselv kommune. En mann i 50-årene fraktet med ambulansehelikopter til UNN med stikkskader. Politiet fikk melding om hendelsen klokken 01.20. En politipatrulje, samt ambulanse og ambulansehelikopter ble sendt til stedet, opplyser operasjonsleder Eirik Kileng til Nordlys.

– Da politiet og helsepersonell kom til stedet, var fornærmede ved bevissthet.

Den pågrepne kvinnen og fornærmede er registrert på samme adresse. Det var også andre til stede i boligen.

Brann på hotell i Bodø

Avisa Nordland: 11.0-sentralen i Bodø melder at det er bekreftet røykutvikling i Bodø sentrum etter at de fikk melding om røykutvikling. De melder at det dreier seg om Thon Hotel i Bodø. Brannen skal være slukket ganske raskt.

– Hotellet ble evakuret. Det foretas undersøkelser på stedet, melder politiet i Nordland.

Kollisjon på E6 – Heia. Ett kjørefelt stengt

Like før klokken 14 lørdag fikk politiet melding om et trafikkuhell i krysset E6/Fv 857 på Heia.

– En bil har kjørt i en annen. Det er skader på begge kjøretøyene, og ett av dem er ikke kjørbart. Veien er stengt i ett kjørefelt inntil videre, opplyste operasjonsleder Karl Erik Thomassen klokken 14.10.

En politipatrulje var da på vei til stedet. Det skal ikke være snakk om personskade, opplyser operasjonslederen.

Forsinkelser på Ofotbanen

Det var lørdag ettermiddag forsinkelser på Ofotbanen, nærmere bestemt ved Bjørnfjell. Årsaken var strømproblemer ved Bjørnfjell, melder Bane Nor.

– Vi jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver selskapet på sin hjemmeside.

Klokka 15.40 var trafikkmeldingen om forsinkelsen fjernet.

Betydelig snøskredfare i Ofoten

Varsom.no melder om betydelig snøskredfare i Ofoten lørdag og søndag. Årsaken er vindøkning. Det anbefales holde seg unna leområder der det samler seg fersk fokksnø. «Betydelig snøskredfare» er den nest høyeste faregraden på varslingssystemet.

E10 over Bjørnfjell stengt

Statens vegvesen meldte lørdag ettermiddag at E10 over Bjørnfjell er stengt på grunn av uvær, men at biler som står på fjellet blir tatt med ned. Stengingen gjelder inntil videre.Ifølge Trafikverket er veien åpen på svensk side.

Dette er utsikten fra vegvesnets kamera på Bjørnfjell

Person satt fastklemt etter bilulykke i Troms

Nordlys: Politiet melder at det har vært en bilulykke ved Finnfjordbotn. To biler er involvert. Nødetatene er på vei til stedet. En av personene er fastklemt, melder politiet klokka 18.58. Ulykken har skjedd i krysset ved smelteverket i Finnfjordbotn. Klokka 19.18 opplyser politiet at det fortsatt jobbes for å få frigjort den fastklemte, men at personen skal være ved bevissthet. Personen som satt fastklemt er hentet ut og vil bli kjørt til legevakt for videre behandling, melder politiet klokka 19.36. De skal gjøre undersøkelser på stedet for å avdekke årsaken til ulykken.

Trafikkulykke på E10 – én person med nakkesmerter

Klokka 16.37 meldte politiet i Nordland at de rykker ut til Holmvatn i Bogen, etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet dreier det seg om en påkjørsel bakfra.

– En person har formentlig vondt i nakke. Ambulanse og politi på vei til stedet, skrev politiet.

To personer sjekkes av helse. Trafikken på stedet går som normalt, opplyser operasjonsleder Kjetil Kaalaas til Fremover.

Les mer her (for abonnenter).