Gå til sidens hovedinnhold

Fra Fremovers nyhetsstudio søndag 13. oktober

Artikkelen er over 1 år gammel

Fire anmeldt for ulovlig kjøring i utmark

Statens naturoppsyn, Fjelltjenesten og politiet har hatt miljøkontroll i Midt- og Sør-Troms søndag. Fire menn i alderen 30-60 år blir anmeldt for ulovlig kjøring i utmark med ATV.

Kontrollen ble gjennomført ved bruk av helikopter, melder politiet i Troms.

Tre godt voksne menn bråket og slåss på bensinstasjon

Politiet i Nordland meldte søndag kveld om at de måtte rykke ut til en bensinstasjon i Lødingen. Tre godt voksne menn har vært inne på bensinstasjonen og laget bråk og slåss. Politiet melder en stund etter at de har kontroll på gjerningsmennene. De tre er i alderen 38 år til 70 år. Alle tre blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Den eldste blir i tillegg anmeldt for kroppskrenkelse, etter at han har slått til en annen person, melder politiet.

CNN: Løfter fram Lofoten som et av Europas vakreste områder

(Lofotposten): I en lengre under fanen CNN Travels, trekkes 20 av Europas flotteste reisemål fram for å inspirere reiseglade. Lofoten blir her omtalt sammen med destinasjoner som Shetlandsøyene, Loire i Frankrike, de sveitsiske alpene og Danmarks vakre, hvite strender.

Les hele saken her (åpen).

Jørn S. Maurud blir ny statsadvokat

Jørn Sigurd Maurud ble utnevnt til ny riksadvokat i statsråd fredag. Maurud har vært førsteadvokat og embetsleder for Oslo statsadvkoatembeter siden 2010, og blir den 13. riksadvokaten i Norge. Det skriver

Kommentarer til denne saken