Gå til sidens hovedinnhold

Fremover trykker til i påska

Artikkelen er over 2 år gammel

Over 8.000 mennesker har talt; de ønsker å holde seg oppdatert på stort og smått, flere ganger om dagen, uke inn og uke ut. Det tar vi på alvor.

Leder Dette er en leder. Lederen gir uttrykk for avisens holdning.

Månedene hittil i 2019 har sust forbi. Plutselig viser kalenderen april – og påsken er her.

Det er en tid der store deler av Ofotens befolkning tar seg en velfortjent ferie, enten på reise, hjemme, på fjellet eller ved sjøen. Uansett hvor det måtte være, så vil nok de aller fleste av dere ha med seg mobiltelefonen – uansett hvor dere måtte oppholde dere på de røde dagene. Dét tar vi på alvor.

Aldri har nyheter vært så enkelt tilgjengelig som nå. Du finner Fremover på apper, i nettleseren på telefonen, på Facebook og Instagram.

Nyheter er overalt – og det er en grunn til det.

Medievanene til folk forandrer seg hele tiden. Der man før leste papiravisen, leser flere og flere nettavis. Noen gjør det flere ganger om dagen. Det har vi i Fremover tall på. Vi kaller dere for «siste nytt-sjekkere». Det er dere som besøker fremover.no flere enn to ganger i løpet av 24 timer på jakt etter nyheter fra regionen vår.

I tall er det over 8000 av dere hver eneste dag. Derfor bruker jeg et uttrykk jeg ofte bruker innad på huset. «Vi peiser på!» i påsken.

Vi ser at folk i regionen ønsker å holde seg oppdatert. Da skal vi jaggu sørge for at de finner godt innhold på våre nettsider gjennom helligdagene vi har foran oss.

Derfor tar vi grep: Vi øker bemanningen gjennom hele påsken i år. Tidligere har vi hatt to stykker i turnus, som har delt på rød-dagene. En morgenvakt og en kveldsvakt.

Nå øker vi til fire journalister og en redaktørvakt. To av dem i turnus, og de andre som skrivende journalister som skal ut i felten i påsken.

Det betyr at vi trenger hjelp fra deg. Har du tips til gode saker? Gjør du noe spesielt i påsken, eller kjenner du noen andre som gjør noe spesielt? Skjer det noe der du er? Hendelser eller ulykker?

Tips oss! Vi tar imot stort og smått – og alle som tipser oss får en belønning i form av flaxlodd. Tipset kvalifiserer seg også til konkurransen om månedens beste tips. Vinner-tipseren får da 1000 kroner for tipset. Hvem vet, kanskje vinner du en million på flaxloddet også?

Hva ønsker du å lese om? Send oss en e-post med tips og ønsker da, vel!

andreasha@fremover.no

gisken.eriksen@fremover.no

mikael.brendvik@fremover.no

vilde.nybakken@fremover.no

silja.einarsdottir@fremover.no

Kommentarer til denne saken