I slutten av mai sluttet Tove Kirkefjord som medierådgiver i Fremover, etter 14 år i mediehuset. Etterfølgeren til Kirkefjord blir Cathrine Stornes Pettersen (36).

Narvikjenta er opprinnelig utdannet interiørdesigner, og har de siste fire årene jobbet som selger hos JKE Design i Narvik. Til sammen har hun jobbet 11 år i kjøkkenbransjen, og hun tror hun kan ta med seg mye av salgserfaringen inn i jobben som medierådgiver.

– Det handler fortsatt om å se behovene til kundene, tilpasse et opplegg til hver enkelt og være en god rådgiver som følger med i tiden.

Stornes Pettersen vil tiltre stillingen i slutten av august, og hun gleder seg.

– Det blir veldig bra. Jeg har en opplevelse av at mediehuset har et godt arbeidsmiljø og jeg gleder meg til å jobbe i et større team igjen. Jeg ser frem til nye arbeidsoppgaver og håper og tror at jeg har en del å bidra med.

– Vi er glade for at Cathrine har takket ja til jobben, sier salgssjef i Fremover, Tonje Sollie.

– Vi hadde flere godt kvalifiserte søkere til stillingen, men Cathrine Stornes Pettersen trakk til slutt det lengste strået. Cathrine har flere års erfaring innen salg, markedsføring og rådgivning. Jeg tror hun kan tilføre oss mye kompetanse. Fra tidligere samarbeid med henne vet vi at hun er fremoverlent, kunnskapsrik, kreativ og serviceinnstilt. Vi gleder oss til Cathrine er på plass i Fremover 20. august, sier Sollie.