Aldri har behovet for informasjon vært større enn det er nå. Av den grunn gjør Amedia – som eier Fremover og 73 lokalaviser i hele landet – grep. I en internmelding til alle ansatte i Amedia skriver direktør for forbrukermarked i Amedia, Haakon Johansen:

– Unntakstilstanden som er oppstått som følge av korona-pandemien gjør at avisene må utøve sitt samfunnsansvar og sin rolle som nyhetsformidler på en særskilt måte. Derfor vil nå 493.000 abonnenter på Amedias dagsaviser og største fådagersaviser bli tilbudt fri digital tilgang til alle Amedias aviser og nettsteder. Tilgangen til alt plusset innhold fra hele Amedia-universet vil være tilgjengelig til utgangen av april måned for disse abonnentene. Med dette offensive grepet vil avisene hjelpe folk å forstå hvordan korona-situasjonen påvirker dem og deres nærmiljø, men også hvordan det påvirker familie og venner og folk de bryr seg om i andre deler av landet.

Dette betyr at du som Fremover-abonnent kan lese alle plussartikler og alt innhold i aviser som for eksempel Nordlys, iFinnmark, Lofotposten, Lofot-Tidende, Rana Blad, Avisa Nordland og Helgelendingen i nord, men også avisene sør i landet som Romerikes Blad, Bergensavisen, Drammens Tidende og Fredriksstad Blad.

Sjefredaktør og administrerende direktør i Fremover, Christian Senning Andersen, sier han er imponert over sin egen eier, og roser tiltaket.

– Vi merker på pågangen fra våre lesere at behovet for informasjon er stort. Og korona får konsekvenser for oss ikke bare her i Ofoten. Det som skjer ellers i landet er like viktig å vite om som det som skjer i vårt eget nabolag. Historier fra Jessheim om forholdsregler og tiltak kan være like relevante å lese om og forstå for oss i Narvik, så at våre eiere nå gjør dette grepet for å gjøre landet litt mindre og på den måten hjelpe oss med å stå enda tettere sammen, gjør meg stolt, sier Senning Andersen.

IKKE ABONNENT? HER KAN DU FÅ TILGANG TIL ALLE LANDETS AVISER