Kolonnekjøring på E10 Bjørnfjell

Ved 19.30-tida lørdag melder vegtrafikksentralen om kolonnekjøring over E10 Bjørnfjell. På grunn av uvær er det kolonnekjøring inntil videre, i følge trafikkmeldinga.

Slik så det ut på E10 Bjørnfjell klokka 20.18 lørdag. (Foto: Webkamera, Statens vegvesen)

Utforkjøring på E6 i Ballangen

Klokka 19.00 melder politiet at de har fått melding om en personbil som har kjørt av veien på E6 i Ballangen, ved Råndalen. – De som var i bilen skal være uskadde, skriver politiet på Twitter. Politiet er på vei til stedet.

Klokka 19.30 opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen om at politiet var langt unna stedet da de fikk meldingen, og nettopp har ankommet ulykkesstedet. Politiet er i kontakt med fører og passasjer, som sier seg uskadde. Bilen ligger i grøfta.

– Bilen skal ha fått sleng i en sving og kjørt ut av veibanen, opplyser operasjonsleder Kenneth Magnussen ved 20-tida. Det er glatt på stedet, og vegtrafikksentralen har varsla om behov for å strø. Politiet tar avhør på stedet. Ambulanse ble ikke sendt til stedet etter AMKs beslutning.

Ett kjørefelt blir stengt i forbindelse med berging av bilen, men det skal være mulig å komme forbi, opplyser politiet.

Frontkollisjon på E6

Politiet melder lørdag ettermiddag at det har vært en frontkollisjon på E6 nord for Narvik. Det er to biler og tre personer involvert, får Fremover opplyst.

– Ulykka skal ha skjedd ved Storsletta på E6. Tre personer involvert, alle er bevisste. To personer klager over smerte i nakke, og vil bli fraktet til Narvik sykehus med ambulanse, melder politiet på Twitter.

Begge kjørefelt var stengt etter ulykka, men kjørefeltet mot Narvik ble i 18-tiden åpnet.

Entreprenør og bilberging er bestilt, opplyser politiet, som forteller at det vil bli strødd på stedet, og bilene vil bli fjernet.

14:12

Märtha Louise etter Ari Behns død: – Vi er i dyp sorg og smerte alle sammen

– Du er og vil fortsette å være dypt savnet, Ari. Og jeg kjenner på en sorg over at du aldri riktig forsto hvor elsket du var, skriver prinsesse Märtha Louise i etterkant av bisettelsen fredag.

– Kjære Ari. Vi skulle vært sammen i julen og feiret. Vi hadde gledet oss alle sammen, skriver prinsessen på Instagram fredag kveld.

Les mer her.

E10 Bjørnfjell kan stenges på kort varsel

Vegtrafikksentralen meldte lørdag morgen at det er kolonnekjøring på E10 Bjørnfjell. I trafikkmeldingen begrunnes kolonnekjøringen med uvær. Lørdag ettermiddag melder vegtrafikksentralen om at veien er åpen for trafikk, men at den kan bli stengt på kort varsel.

Bjørnfjell like før klokka 17 lørdag. (Foto: webkamera, Statens vegvesen)