Nordlandspolitikerne med innspill til Frps landsmøte

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Nordlandsdelegasjonen fikk under helgas landsmøte i Fremskrittspartiet et møte med transport- og kommunikasjonsfraksjonen i partiet. Der spilte nordlandspolitikerne inn to strekninger til politikerne som de ønsker at Nye veier skal få ansvar for å bygge ut.

Fraksjonsleder for Frps transport- og kommunikasjonsfraksjon, Morten Stordalen, var med på møtet med Nordland Frp, hvor han snakket varmt om Nye veier.

– Veibyggingselskapet Nye Veier var Frps hjertebarn og det har vist at vi kan bygge veier raskere, rimeligere og mer effektivt. Allerede nå har Nye Veier klart å gjøre besparelser i milliardklassen på prosjektene de har fått ansvaret for, sier Stordalen i ei pressemelding fra partiet.

Nordlandsdelegasjonen spilte inn to prosjekter: E6 Sørfold – Bogenes, inkludert Sørfold-tunnelene og Hålogalandsveien.

Morten Stordalen mener det er viktig at fylkespolitikerne kommer med innspill til Stortinget framover:

– Nye Veier skal nå få ansvaret for flere prosjekter. Da er det viktig at vi tar imot innspill fra våre folk der ute om veiprosjekter som kan være aktuelle for Nye Veier å gjennomføre. Dette vil vi ta med oss i vårt videre arbeid og også spille det inn til vår samferdselsminister, sier han i pressemeldinga.

Artikkeltags