Johan Ceder hadde en god sesong i Narvik hockey, selv om opprykket til fjordkraft-ligaen røk med ei fattig scoring. Ceder dro hjem til Sverige, men skal nå være høyaktuell for retur til Narvik hockey.

Ønsker Ceder

– Vi ønsker selvsagt Johan, sier sportssjef Martin Persson i Narvik hockey.

Med økonomiske utfordringer har ikke klubben så mye penger å bruke på spillere nå. Det har leder Jon Harr slått fast, noe sportssjefen etterlever. Da er det godt å ha gode venner. Supporterklubben Ørneskriket har hjulpet flere spillere som kom til Narvik. Nå gjør de det igjen. Leder Kjell-Ivar Berg og supporterklubben er ute på en spleisaksjon. Bare på en dag er nesten 20.000 kroner i boks.

Berg har stor på at supporterklubben klarer å hente inn 85.000 kroner i løpet av snaue to uker. Han er glad for alle som vil bidra.

Fått inn bra på en dag

– Det er for galt om Johan Ceder skulle gå til Bergen, og spille mot Narvik i serien. Vi skal komme i mål. Johan blir da supporternes spiller i 2022-2023-sesongen, sier han.

Av de rundt 20.000 kroner som allerede er i boks, er maksbeløpet på 500 kroner.

– Det kan hende vi går ut for å prøve å få inn større beløp også, legger ikke Berg skjul på.

Johan Ceder er for tiden i Sverige. Han er uansett ikke aktuell til kampene mot finske Roki i Rovaniemi tirsdag og onsdag i neste uke, skal vi tro sportssjef Persson.