Her har klubben og IT-giganten akkurat skrevet under på avtalen

GLAD FOR AVTALE: Mjølner-leder Tage Karlsen og Funn-direktør Lars Ivar Simonsen har signert 3-
årsavtale om Funn Cup, en av landsdelens største turneringer.
(Foto: Funn AS)

GLAD FOR AVTALE: Mjølner-leder Tage Karlsen og Funn-direktør Lars Ivar Simonsen har signert 3- årsavtale om Funn Cup, en av landsdelens største turneringer. (Foto: Funn AS)

FK Mjølner og IT-selskapet Funn fortsetter samarbeidet, og har inngått en ny treårsavtale om Funn Cup.

DEL

Leder i FK Mjølner, Tage Karlsen, og administrerende direktør i Funn, Lars Ivar Simonsen, har i dag signert ny hovedsponsoravtale for en av de største fotballturneringene i landsdelen. Det skriver Funn i en pressemelding.

– FK Mjølner er svært fornøyd med denne signeringen. Funn har vært en stor og viktig bidragsyter i nærmere 20 år; både økonomisk og som en aktiv samtale- og samarbeidspartner. Samarbeidet har vært avgjørende for å kunne ta turneringen til det nivået den ligger på i dag, både med hensyn til deltakende lag og betydning for Narvik-regionen, sier styreleder i Mjølner, Tage Karlsen.

Avtalen betyr at klubben og turneringen kan tenke langsiktig på utvikling av Funn Cup, og i tillegg styrke samarbeidet med naboklubbene.

– Vi i Funn er stolte over at vi også de neste tre årene får lov til å være med å utvikle dette flotte arrangementet. Funn har avdelinger flere steder, og vi bruker samarbeidet aktivt til å invitere lag fra andre lokasjoner til turneringen. På denne måten bidrar vi lokalt der vi har avdelinger, samtidig som vi også får noen ekstra lag til Narvik og Funn Cup, sier Lars Ivar Simonsen.

Funn Cup er i dag ei byturnering, hvor flere fotballklubber samarbeider om å arrangere fotballhelgen.

– Ideen om å videreutvikle samarbeid mellom klubbene i regionen ser vi er i en gledelig utvikling. For oss i Funn er det viktig at de midlene vi bidrar med ikke bare går til én klubb, men at alle som er aktive bidragsytere i gjennomføringen av turneringen får en del av kaka.

– Derfor er det gledelig å registrere at Mjølner jobber kontinuerlig med dette på flere nivåer, sier Lars Ivar Simonsen.

Artikkeltags