Gå til sidens hovedinnhold

Nordpolen var nære tabelltopp

Artikkelen er over 4 år gammel

– Bittert, siden vi er så nær, sier Nordpolentrener Runar Danielsen om eliteserietapet (1–2) mot Vesterålen søndag kveld. Men alt er ikke svart.

Nordpolen Futsalklubb har sesongåpnet på imponerende vis. Før helgen lå de på en uventet andreplass med 10 poeng på sine fire første kamper. Poengene ble sanket over to helger i henholdsvis Sandefjord og Tromsø. Formspilleren Elias Skogvoll ønsker at de lokale supporterne skal få glede av de gode prestasjonene.

Kun én av de ni første kampene til isbjørnene blir dog spilt på egen parkett. Denne kampen ble spilt mot Vesterålen lørdag ettermiddag. Det var mange tilskuere som hadde tatt turen til Ballangen flerbrukshall. De tilreisende overvar en jevnspilt affære som endte med poengdeling og sluttresultatet 3–3.

Nordpolen ledet oppgjøret ved to anledninger, på stillingen 1–0 i første omgang og under tomålsledelsen 3–1 tolv minutter før slutt. Vesterålen kom tilbake, og gjestene kunne samtidig se futsalkula treffe treverket ved tre anledninger.

Etter kampen var tomålsscorer Elias Skogvoll «helt greit» fornøyd med poengdeling. Skuffelsen ble først tydelig da han snakket om de mange tilreisende. Ballangsværingen var tydelig skuffet over ikke å ha stukket av med alle poengene foran egne supportere.

– Det er artig at så mange dukket opp. Men det ble dessverre bare nesten i dag. Det hadde vært artig å vinne vår første hjemmekamp. Spesielt når det kommer så mange folk og heier på oss, legger ikke den sympatiske målscoreren skjul på.

Skogvoll finner mye glede i å spille futsal om dagen.

Og søndag hadde Runar Danielsen sine gutter muligheten til å klatre helt til topps. Med seier i returkampen mot Vesterålen ville Sjarmtrollan vært degradert fra tabelltoppen. Men slik gikk det ikke.

– Det er bittert. Vi er så nær, sier en tydelig skuffet trener Runar Danielsen etter 1-2-tapet, som også var elitesesongens første nederlag. Elias Skogvoll scoret igjen, men denne gangen fikk ikke målet noen betydning.

– Vi fortjente poeng søndag, sier Danielsen, som likevel kan kikke på en hyggelig tabell i eliteserien. Nordpolen er fortsatt nummer to.

Kommentarer til denne saken