Juleturnering i Skånlandhallen til helgen: – Vi har plass til lag fra Narvik

Futsal skånland november 2016

Futsal skånland november 2016

Team Skånland og Marka BK arrangerer førjulsturnering i futsal til helgen. Så langt er skuffende få lag fra Narvik påmeldt. – Vi har fortsatt ledige plasser både til seniorturneringen og søndagens juniorturnering, men lag må være rask, sier Roger Boltås i Team Skånland.

DEL

Team Skånland og Marka BK inviterer for 12 gang til Extra julecupen. Hele 27 lag er påmeldt til seniorturneringen, som går fredag og lørdag. Søndag er det julecupen junior der spillere fra 12–15 år spiller sammen i gutte- og jenteklasse. Her er det påmeldt 10 lag.

Les også:

Roger Boltås i Team Skånland er tilfreds med at nesten 400 spiller inntar Skånlandhallen denne helgen. Men han er ikke like fornøyd med interessen fra Narvik.

– Det som er skuffende er at det nesten ikke er lag fra Narvikregionen. Jeg trodde nybrua som korter inn avstanden til vel en times kjøring, skulle føre til at flere lag tok veien hit, men der tok jeg feil. Vi har ledig plass til lag både i senior og juniorturneringen, sier han.

Ifølge Boltås har seniorturneringen vært – og kommer også i år – til å være den ultimate turneringen for seniorspillere.

Les også:

– Det er høyt nivå på mange lag og svært gode dommere. Flotte premier og et veldig bra arrangement har gjort at mange lag gleder seg lenge til denne årlige førjulsduellen. Juniorcupen arrangeres av Team Skånland for tredje år på rad, og har til hensikt å gi gutter og jenter en tidlig innføring i futsal. Futsal skal ikke skremme bort spillere, men vise at den vanlige five A sidefotballen som drives og har vært drevet i mange år, ikke er endret, men satt i system som gjør at den enkelte spiller og lag øker sin kompetanse. Futsal går litt raskere med mindre pauser. En spesiell ball som ikke spretter for mye benyttes også. Vi har tenkt å trekke puljer tirsdag kveld. Og junior er fristen onsdag, avslutter Roger Boltås.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags