Gå til sidens hovedinnhold

En mistet lappen i Narvik - og resten av Nord-Norge sto på hodet

Artikkelen er over 3 år gammel

Mye fyll og fanteri den siste helgen i november.

I Narvik-regionen har det natt til søndag for det aller meste gått rolig for seg.

Men klokken 04.40 stoppet politiet i Narvik en bil. Føreren av bilen var beruset og førerkortet ble dermed beslaglagt. Saken anmeldes.

Sto på taket

Over det ganske Nord-Norge derimot har det tikket inn en del meldinger om bråk og fyll.

I Bodø rykket politiet sent lørdag kveld ut til Scandic-hotellet i sentrum av byen. To 16-åringer var på taket. Attpåtil gikk brannalarmen da politiet kom, av at noen soldater ikke klarte å te seg.

Fra Tromsø kommer det mange meldinger fra natten. Den første går ut på at en mann kastet en stor stein inn på et utested. Det ble materielle skader, men ingen personskader. Mannen ble arrestert.

Flere menn og kvinner ble satt i drukkenskapsarresten, da de ikke klarte å ta vare på seg selv.

Det brøt også ut flere slagsmål i «Nordens Paris». I den ene slåsskampen ble det brukt flaske og en planke som våpen. Ingen ble skadet, og partene ble bortvist fra sentrum. I den andre blir en person anmeldt for legemskrenkelse og bruk av narkotika.

En mann ble også stoppet mistenkt for promillekjøring. Saken etterforskes.

I Harstad var det også litt rabalder i natt. En mannsperson i 30-årene måtte sove ut sine synder i drukkenskapsarresten. Vedkommende blir anmeldt for ordensforstyrrelse i sentrum.

Bevæpnet seg

Den mest spesielle hendelsen fant sted i Bodø. Sent lørdag kveld rykket bevæpnet politi ut, til det de trodde var en mann som hadde en pistol stukket ned i buksa. Det viste seg at det bare var et par bowlingsko i buksa.

Politiet i fylkeshovedstaden skulle få mer å gjøre. Det viste seg at det var flere trøblete gjester på utesteder.

Det ble også funnet narkotika på en mann i en bil som ble stoppet i kontroll. Mannen var passasjer i bilen,

Også i Mosjøen ble det laget kvalm under natten. En vekter på et utested ble slått og tatt kvelertak på. Voldsmannen ble pågrepet og sitter i varetekt.

Heller ikke Lofoten slapp unna bråk i natt. Cirka halv tre i natt meldes det om «uro» rundt en mann ved et utested. Denne brysomme mannen hadde tidligere på kvelden fått et pålegg fra politiet. Mannen ble anmeldt.

Kommentarer til denne saken