Ifølge politiets logg over nattens hendelser har det ikke vært de store problemene i Narvik og Ofoten.

Det meldes at en 19 år gammel mann måtte vises bort fra sentrum på grunn av beruselse i de små timer.

Rundt omkring i den nordligste landsdelen har det imidlertid skjedd en hel del i natt.

I Mo i Rana er det et treff på Arctic Circle Raceway. Det har ført til flere politirapporter. Ikke bare har Utrykningspolitiet (UP) fanget mange fartsyndere, men politiet måtte også trå til da en person var så beruset at vedkommende ikke kunne ta vare på seg selv.

Truet politiet

Fra Fauske meldes det om at en mann er pågrepet etter at han kom med trusler mot politiet i natt.

I fylkeshovedstaden, Bodø, har det også vært gjort noen krumspring rundt loven. En 29 år gammel mann ble pågrepet i sentrum av byen for besittelse av narkotika. En et år yngre mann ble anmeldt i samme by – denne gang for urinering på offentlig sted.

I Kabelvåg i Lofoten har det heller ikke vært helt stille. Der ble to menn i 40-årene bortvist på grunn av beruselse.

Satt i arresten

Fra Brønnøysund kommer det fram at noen har knust ruter på en kommunal bolig i natt. Politiet etterforsker saken.

Fra Nord-Norges største by Tromsø, ligger det to punkter i loggen fra i natt. Begge omhandler fyll. Ei kvinne i 20-årene ble hentet fra et utested, da hun ikke kunne ta vare på seg selv. Kvinnen ble satt i arresten.

Det samme ble en mann i 50-årene. Denne personen ble hentet på legevakten, og han var heller ikke i stand til å ta vare på seg selv.

Like før klokken åtte lørdag morgen meldte Troms politidistrikt om en brannutrykning til en adresse på Finnsnes. Det viste seg at en beruset mann hadde sovnet av fra matlagingen, noe som førte til røykutviklingen. Den aktuelle leiligheten ligger i et bygg med flere boenheter. Mannen var uskadd, men det vil bli opprettet sak.